Forum Discussion
46 Replies
Nazwa: fcgdeuou62ro
Podsumowanie problemu: Po wielokrotnych próbach wykonania rozwiązań do problemu z rozdzielczoscią w sklepie, nic nie zadziałało
Kiedy dokładnie wystąpił błąd:29.09.2023 od początku edycji podstawowej
Znacznik czasu ostatniej próby (data, godzina, strefa czasowa):8:51 CEST
Aktualna rozdzielczość pulpitu: 1920:1089
Kroki, których już próbowałeś: aktualizacja sterowników karty graficznej, próba odpalenia sklepu używając innego monitora, usunięcie ustawień oraz restart komputera
Raport Dxdiag:
Nazwa: antoniociapciap
Jak wchodzę w sklep to jest napisane że muszę zwiększyć rozdzielczość
Błąd wystąpił dzisiaj 29 września 2023
Ostatnia próba 11 50
Aktualna rozdzielczość 1920 x 1080
Próbowałem resetować komputer
Już naprawiłeś?
- Nazwa użytkownika: Danian33
- Podsumowanie problemu: Po wielokrotnych próbach wykonania rozwiązań do problemu z rozdzielczoscią w sklepie, nic nie zadziałało
- Kiedy dokładnie wystąpił błąd:30.09.2023
- Znacznik czasu ostatniej próby (data, godzina, strefa czasowa):10:30 UTC +1:00
- Aktualna rozdzielczość pulpitu: 1920x1080
- Kroki, których już próbowałeś: usunięcie ustawień oraz restart komputera
- Raport Dxdiag:
Nazwa: Bartiee888
Podsumowanie problemu: Po wielokrotnych próbach wykonania rozwiązań do problemu z rozdzielczoscią w sklepie, nic nie zadziałało
Kiedy dokładnie wystąpił błąd:29.09.2023 od początku edycji podstawowej
Znacznik czasu ostatniej próby (data, godzina, strefa czasowa):8:51 CEST
Aktualna rozdzielczość pulpitu: 1920:1089
Kroki, których już próbowałeś: aktualizacja sterowników karty graficznej, usunięcie ustawień oraz restart komputera
- Nazwa użytkownika: paziczka
- Podsumowanie problemu: po wielu próbach zmiany rozdzielczości problem dalej występuje
- Kiedy dokładnie wystąpił błąd:30.09.2023
- Znacznik czasu ostatniej próby (data, godzina, strefa czasowa):30.09.2023 13:55 Warszawa
- Aktualna rozdzielczość pulpitu:1366 x 768
- Kroki, których już próbowałeś: ręczne zmienianie rozdziałki w plikach gry, ponowne uruchamianie gry i komputera, sprawdzanie spójności plików
- Raport Dxdiag:
Miałem ten sam problem, po zmianie trybu wyświetlania w ustawieniach obrazu na "w oknie" zaczęło działać :D
Mam tak samo
- @paziczka naprawiles juz?
- Dopiero co kupiłem nową fife i już problem. Nie mogę wejść do sklepu bo odrazu pokazuje się komunikat że muszę zmienić roździelczość na większą pomimo tego że już wielokrotnie zmieniłem nik Drepson21
About FC 24
Recent Discussions
- 12 hours ago
- 15 hours ago
- 4 days ago