Forum Discussion

crazytechniq's avatar
crazytechniq
Rising Rookie
12 months ago
Solved

Squad Battles - Wyrzuca i nic nie nalicza punktów!!

Halo! Czy może ktoś coś z tym zrobić? Pierw mnie wywaliło, no nic, bywa. Później mnie wywaliło przy podliczaniu po wygranym meczu. Gdy wygrałem kolejny mecz to nic mi się nie naliczyło. Zrobicie coś z tym? I te niesprawiedliwe traktowanie, wręcz grożenie, że jak będę opuszczał mecze to mniej kasy dostanę, ale ja ich nie opuszczam tylko wam serwery popuszczają. 

• Hej @crazytechniq 

0 punktów za rozgrywanie meczy w Squad Battles otrzymuje się po rozegraniu kompletu punktowanych spotkań. 

2 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    12 months ago

Hej @crazytechniq 

0 punktów za rozgrywanie meczy w Squad Battles otrzymuje się po rozegraniu kompletu punktowanych spotkań. 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    12 months ago

Dodatkowo zapraszam do zapoznania się z naszym poradnikiem Jak poprawić połączenie w EA SPORTS FC™ 24.

Niestety, są pewne aspekty utraty połączenia, z którymi nie jesteśmy w stanie Ci pomóc:

•       Nie możemy zresetować twojego bilansu wygranych/przegranych ani usunąć jakichkolwiek porażek. 
    •       Nie możemy przyznawać żadnych nagród za mecze przegrane np. z powodu problemów z połączeniem. 
    •       Nie możemy cofnąć żadnych kar za rozłączenie lub zresetować twojego modyfikatora NU. 

About FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,641 PostsLatest Activity: 2 days ago