Forum Discussion

lewko95's avatar
2 years ago
Solved

Strój założycieli founders

Witam wszystkich! Mam pewien problem mianowicie jest to moja pierwsza przygoda z futem i jak to na początku człowiek średnio ogarnia i dałem na szybką sprzedaż strój founder. Pewnie domyślacie się o co zapytam, ale dla pewności napisze - jak odzyskać ten [Edytowano] strój?

CM- Musiałem usunąć niecenzuralne słowa z twojego postu. Pamiętaj o naszych zasadach, które znajdziesz tutaj

• Cześć @lewko95  Domyślam się, że sprzedaż Twojego stroju założyciela był niefortunną pomyłką. Niestety, ale nie jesteśmy w stanie odzyskać dla Ciebie przedmiotów wykorzystanych w grze. Tych transakcji nie da się cofnąć a  narzędzie odzyskiwania po szybkiej sprzedaży obejmuje tylko przedmioty piłkarzy. 

4 Replies

• EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Cześć @lewko95  Domyślam się, że sprzedaż Twojego stroju założyciela był niefortunną pomyłką. Niestety, ale nie jesteśmy w stanie odzyskać dla Ciebie przedmiotów wykorzystanych w grze. Tych transakcji nie da się cofnąć a  narzędzie odzyskiwania po szybkiej sprzedaży obejmuje tylko przedmioty piłkarzy. 

• lewko95's avatar
    lewko95
    2 years ago

Czyli mam rozumieć, że niee ma żadnej możliwości bym go odzyskal? Jakieś dodanie do konta co kolwiek 

• @EA_Kuba a po tym sezonie zostanie on automatycznie dodany czy niestety w fc 24 na tym koncie już nie ma szans na odzyskanie tego stroju? Szkoda tych punktów doświadczenia także zależy mi na tym...

Featured Places

Node avatar for FC 24

FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.Latest Activity: 1 day ago
4,671 Posts