Forum Discussion
Jeśli dodatkowe oprogramowanie emulujące wirtualny kontroler sprawia problemy, spróbuj je wyłączyć przed uruchomieniem gry. Podłącz kontroler bezpośrednio do portu USB i uruchom grę bez użycia dodatkowego oprogramowania. Więcej informacji znajdziesz w naszym artykule: Jak zamknąć aplikacje działające w tle.
- 12 months ago
Proszę zatem wytłumaczyć, co takiego się wydarzyło, że takie rozwiązanie z emulatorem zawsze działało i nie sprawiało to problemów a teraz jest to problemem? Mam pad od ps4 i zawsze podłączałem go do komputera stacjonarnego przez BT właśnie przy użyciu programu DS4 Windows i co? Teraz mam grać na 30-centymetrowym przewodzie od ładowarki z nosem w 43-calowym telewizorze? Obłęd.
- 12 months ago@dadi_LbN Mam taką samą sytuacje. Obłęd XD zrobili jakąs wadliwą aktualizacje pewnie i nie wiedzą jak sie jej pozbyć. Grałem na padzie przez BT cały czas i nie wyobrażam sobie grac teraz na kablu. W dodatku nie mam jak podłączyć pada kablem
- 9 months ago
Hey, widze ze wiadomosci sa jeszcze z sierpnia. Od momentu zablokowania DS4 przez EA przestalem grac w gry FC23 , oraz fify i NFSy . Glownie jak polowa graczy korzystam z PC gdzie jest problem z kontrolerem od PS4 ktorego windows nie potrafi zweryfikowac przez bluta. Jasne ze kontroler od xbox bedzie dzialac ale taka osoba jak ja a jest ich tysiace, przywykla do kontlorela z ps4 ktory nie dziala pod windows, w moim przypadku nie przesiadzie sie na kontlorel xbox. mysle ze jest nas tysiace. A wlasnie do tego sluzyl nam DS4 dzieki ktoremu windows myslal ze podlaczony jest kontroler xbox... nie wiem cos sie zmienilo w tym temacie bo widze ze to ucichlo. chce oszczedzic czasu na testy i istalacje gier ktore malo nie zajmuja wiec prosze o odpowiedz czy cos sie zmienilo i spokojnie moge wrocic do gier ktore sprawialy mi frajde.
pozdrawiam i czekam na odpowowiedzi , z gory dziekuje
About FC 24
Recent Discussions
- 13 days ago