Forum Discussion

bigmikesunia's avatar
2 years ago
Solved

TOTY - MESSI (dzisiaj wypadła złota karta)

Dzisiaj otwierając paczkę dostałem Messiego. Z tym, że nie w wersji TOTY tylko w zwykłej (złotej). Proszę o pomoc. 

5 Replies

• Produkt: EA SPORTS FC 24
    Platforma:PlayStation 5
    Podaj na jakiej platformie grasz? Sony PlayStation 5
    Jak brzmi Twój gamertag/PSN ID/Switch ID? Pitry91
    W którym trybie miało to miejsce? Ultimate Team™
    W jakim trybie? Wyzwania budowania składu
    Czy możesz wskazać dzień (DD/MM/RRRR), w którym wystąpił błąd? 22.012024
    O której godzinie wystąpił błąd? (GG:MM) 02:30
    W jakiej strefie czasowej mieszkasz? ECT - GMT + 1:00
    Jak często występuje ten problem? 0% - 9%
    W jaki sposób możemy odtworzyć ten problem? Jeśli tak powinno być to chciałbym dostać równowartość monet albo po prostu jego kartę w formie TOTY.
    Co się dzieje? Dziś trafiłem wymienną złotą kartę Mbappe. Czy nie powinna wypaść zamiast tego jego karta TOTY ?
    Co powinno się stać? Powinna chyba wypaść jego karta z eventu TOTY. Tak ja jest z kartami Team Od The Week.

Proszę o szybką odpowiedź, Pozdrawiam.

• Mam pytanie odnośnie SBC wyboru zawodnika 85+. Dziś (23.01.24) miałem w picku z tego SBC do wyboru zwykłą złotą kartę Leo Messiego mimo, że jego wersja TOTY nadal jest dostępna w paczkach. Czy to jakiś błąd gry czy z tego SBC nie można trafić karty TOTY? 

• @bigmikesunia
    Dzisiaj otwierając paczkę dostałem kevina de brune i aleksje putejasa Z tym, że nie w wersji TOTY tylko w zwykłej (złotej). Proszę o pomoc.

About FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,665 PostsLatest Activity: 3 days ago