Forum Discussion
2 years ago
@Avalayya pisze: Nie testowałem tych ustawień na innych sterownikach ale możecie spróbować tylko pamiętajcie by najpierw użyć DDU do odinstalowania starszych driverów. (taka mała uwaga, nie polecam instalować GeForce Experience)
No właśnie. Ja się skusiłem, bo może szybciej i prościej, ale z tego co zauważyłem po ostatnich sterach i akurat instalacji ich przez Exp FC24 zaczęła się ciąć na potęgę, a na stałych fragmentach, powtórkach, cieszynkach to już jakiś absurd. Będzie czas w święta, to odinstaluję stery przez DDU i spróbuję wrzucić na nowo
ps. ma ktoś może tutka jak zrobić szybko i sprawnie rollback? Może to pomoże, co?
No właśnie. Ja się skusiłem, bo może szybciej i prościej, ale z tego co zauważyłem po ostatnich sterach i akurat instalacji ich przez Exp FC24 zaczęła się ciąć na potęgę, a na stałych fragmentach, powtórkach, cieszynkach to już jakiś absurd. Będzie czas w święta, to odinstaluję stery przez DDU i spróbuję wrzucić na nowo
ps. ma ktoś może tutka jak zrobić szybko i sprawnie rollback? Może to pomoże, co?
About FC 24
Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,616 PostsLatest Activity: 11 hours ago
Recent Discussions
- 13 hours ago
fc wyrzuca do pulpitu
Solved4 days ago- 16 days ago