Forum Discussion
ja mam gtx 1650Ti i po wywaleniu najnowszych DCH 546,33 i wrzuceniu jakiegoś starego standardu nieco lepiej. Nie jestem w stanie powiedzieć co miałem wcześniej, przed aktualizacją i to jest kłopot.
Może ktoś wie, jakie stery na GTX 1650Ti śmigają?
- 2 years ago
Nic te ustawienia nie dają, próbowałem miliarda poradników i nic nie pomaga. To jest żałosne, że kupujesz grę za kilkaset zł i musisz sam sobie kombinować, żeby gra w ogóle działała płynnie. Kupilem specjalnie monitor, żeby mieć lepsze wrażenia z gry i co? Aktualnie nawet meczu nie da się zagrać bo pogram z 15 minut meczowych i są takie lagi, przyspieszenia, opóźnione reakcje, nie da się rozegrać meczu. RTX 3060, Ryzen 5 2600x, 32GB RAM. To jest nie do pomyślenia. Mamy koniec grudnia...
- 2 years ago@Avalayya Jak wlazles w te ustawienia karty co widać na spojlerku?
- Avalayya2 years agoHero+@Marcello151022 Najprościej to prawy przycisk myszki - Panel sterowania NVIDIA a potem Zarządzanie ustawieniami 3D
- 2 years ago@Avalayya Ok, sprawdzę może dzisiaj wieczorkiem, ostatnia szansa, jak nie zadziała, składam reklamacje do EA sports
- 2 years ago
@Marcello151022Prawda. GeForce Experience to jeden wielki żart, tak samo jak te Drivery. Mam taki sam problem. Spróbuje pograć parę dni bez GeForca i mam nadzieje że się to naprawi.
- 2 years ago
A tak na marginesie, to dlaczego obecnie masz niższą wersję sterów niż wówczas, gdy pisałeś tutka?
About FC 24
Recent Discussions
- 15 days ago