Forum Discussion

akolenczoko's avatar
7 months ago
Solved

ustawienia osobiste 1

po zakupieniu gry wchodzę do niej i zapisuje ustawienia osobiste 1 mam błąd próbowałem wszystkiego przeczytałem wszystko na co odpowiadaliście zrobiłem wszystko co napisaliście i dalej nic, proszę o pomoc.

9 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    7 months ago

Hej @akolenczoko 

Podsyłam kilka wypowiedzi naszych graczy, którzy także nie mogli zapisać Ustawień osobistych i przejść do dalszego uruchamiania gry:

#1 Znalazłem przyczynę. Chodzi o podłączenie pada od ps4. Używam programu DS4windows.

#2...Dziwne ale działa. Działa tymczasowo bo tę czynność trzeba powtarzać za każdym razem po ponownym uruchomieniu gry. Dodam, że również korzystam z programu DS4Windows i mam pada od PS4. Odziwo po odłączeniu pada, gra działa prawidłowo. Proponuję zatem najpierw uruchomić grę, zminimalizować i odpalić DS4

#3 Miałem ten sam problem, gdy grałem na padzie przez bluetooth. Po podłączeniu przez USB gra zaczęła pamiętać ustawienia.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    7 months ago

Podłącz swój pad za pomocą kabla i odłącz inne urządzenia USB (inny pad, kierownica, ładowarka itp.). 

• jak widać dalej nic. nie wiem czy dobrze wykonałem kroki tutorialu. jeżeli by pani mogła podesłać mi jakiegoś linka z tutorialem to będę wdzięczny

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    7 months ago

Rozegranie tutorialu/ samouczka/ początkowego meczu można pominąć. Przy tworzeniu Ustawień osobistych skorzystaj z porad udzielonych w moim poprzednim wpisie a także nie zmieniaj nazwy tych ustawień.

Dodatkowo przed wykonaniem tych zaleceń wyłącz konsolę i odłącz ją od zasilania na 3 min.

About FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,618 PostsLatest Activity: 7 hours ago