Forum Discussion
Mam ten sam problem, gdy próbuje wejść w zespół lub kupić zawodnika to wyrzuca mnie do menu xboxa, jest jakieś rozwiązanie na to?
Hejka wiesz co, odziwo przy któreś aktualizacji składów przywróciło mi możliwość tworzenia własnych zawodników bez tego czarnego obrysu, tylko z normalnym szarym konturem i od tego momentu w ogółem nie aktualizuje składów, bo wiem, że przy kolejnej aktualizacji by mi mógł powrócić problem.
Są trzy sposoby:
1) Spróbuj zaktualizować składy i stworzyć zawodnika (jeśli w składzie będzie miał szary obrys twarzy, a nie taki ciemny wchodzący w czarny, to jest ok, w przeciwnym razie możesz być pewny, że ci wyrzuci zawodnika po sezonie i będziesz miał taki problem jaki miałem i jak piszesz, że sam masz.
2) Zapisz sobie Save na 29 czerwca i próbuj sobie wczytywać kilka razy nowy sezon, nie jest to co prawda rozwiązanie idealne, ale jak przejdziesz do nowego sezonu i zobaczysz, że masz zawodnika w głównym składzie, bez wchodzenia w szczegóły składu, to jest ok. Jeśli go nie będzie, to wychodzisz i wczytujesz końcówkę poprzedniego sezonu, robiłem tak co sezon i jakoś dawało radę ale tj dobre przy jednym stworzonym zawodniku, bo przy większej ilości wyrzuca co rok minimum jednego.
3) W końcówce sezonu wyrzucasz go ze składu, to jest taki chyba środek ostateczny ale jeśli masz już któryś sezon to może być jedyne rozwiązanie. Osobiście polecam ci spróbować na nowo zaktualizować skład i może Ci się uda tak jak mi, że przywrócilo mi ustawienia, że stworzony zawodnik ma szary obrys twarzy i jest ok, gram teraz 5 sezon i nic się nie dzieje z nim. W przypadku gdybyś chciał zachować bieżącą karierę to wczytaj Save z końcówki sezonu i albo go usuń albo wczytuj kilka razy nowy sezon i gdy go zobaczysz w składzie ale na tym głównym ekranie (nie w szczegółach składu) to będzie ok i możesz grać kolejny sezon, ale wtedy trzeba to pilnować co sezon dopóki go masz w swoim zespole.
About FC 24
Recent Discussions
- 8 days ago
- 8 days ago
- 9 days ago