Utracono połączenie z przeciwnikiem EA FC 24 PS5
Witam, mam problem z połączeniem na konsoli PS5. Nieważne jaki tryb gram w Ultimate Team - Squad Battles, Division Rivals czy towarzyskie online, co parę meczy wyrzuca mnie z Ultimate team do menu głównego i dostaję powiadomienie: "utracono połączenie z przeciwnikiem...". Działo się to identycznie podczas Fify 23. Tym razem przynajmniej wiem kiedy mnie wyrzuci, ponieważ przed tym pojawia się na dole znaczek Ea Fc 24, a jak się już to zrobi to po dosłownie minucie wyrzuca. Dotychczas zauważyłem, że albo pojawia się to na początku meczu lub po zmianach zawodników. Połączenie internetowe mam po kablu ocenione na stronie Ea 98/100. W Fifie 23 dzwoniłem wiele razy do Ea po czym dostawałem poradniki typu proszę zresetować konsolę, proszę zresetować router, co oczywiście nic nie dawało. Ostatecznie mówili, że to wina PlayStation. Zatem dzwoniłem również do Sony, żeby dowiedzieć się czy to rzeczywiście wina po ich stronie, ale po wszelakich testach jakie mi zrobili, wszystko było dobrze i koło się zatoczyło, ponieważ jedni na drugich gadali, że to ich wina. Podsumowując, czy da się to jakoś naprawić?