Forum Discussion

GrzaskiPiach's avatar
2 years ago

Utracono połączenie z serwerami EA

Cześć!

Od kilku dni ładując FIFA 23 na konsoli Xbox One otrzymuję znany komunikat: Utracono połączenie z serwerami EA. Uwaga: problem dotyczy wyłącznie jednego profilu na konsoli! Na pozostałych profilach można grać bez problemów. Przeszedłem wszelkie rady dotyczące połączenia z siecią, jakkolwiek w tym wypadku to nie ma raczej sensu. Dogrzebałem się do opisów podobnych bproblemów i próbowałem usuwać pliki z profilu, usunąłem cały cash i próbowałem uruchomić grę przy zablokowanej synchronizacji z EA. Nic z tego. Co ciekawe synchronizacja danych na początku gry odbywa się, ale już zalogowanie na EA kończy się niepowodzeniem. Jakieś sugestie?

Kontaktowałem się z doradcą na helpie, ale nic mądrego nie powiedział. Skończyło się na poradzie aby przeinstalować grę. Co ciekawe teraz nie jestem w stanie wrócić do czatu. Widzę na koncie otwartą sprawę ale mogę wyłącznie przeglądać artykuły pomocy. Nie mam opcji czatu z doradcą.

3 Replies

• Usuwanie plików nic nie zmienia. Natomiast drugą część rady jest niewykonalna: nie da się uruchomić trybu FUT bez połączenia z serwerem, więc nie ma możliwości modyfikacji składu.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Dzięki za update @GrzaskiPiach 

Nasze zespoły już analizują ten problem i jeśli pojawią się dodatkowe aktualizacje - damy znać. 

About FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,658 PostsLatest Activity: 6 days ago