Forum Discussion
2 years ago
U mnie to coraz gorzej ta gra się zachowuję, wczoraj to wgl kwiatki od drugiej połowy moi gracze się chyba obrazili albo oponent ... Tylko ciekawe że ja gram z wyłączonym crossplayem
Greg2327
2 years agoSeasoned Veteran
@spartaklub-----1 To jest gra zręcznościowa, wystarczy lekkie opóźnienie i już pograne. sam sobie pluje, że kupiłem xbox i monitor do niego. Wcześniej grałem na pc, myślałem, że to wina lapka te opóźnienia. Jednak na xbox wygląda to tak samo. 3 liga rivals kilka razy mi brakowało do awansu do 2 ale przy takich opóźnieniach rekacji zapomnij. Dziś koleś strzelił mi gola ida Eusebio prosto tylko bujając na boki od środka i nic nie mogłem zrobić
- 2 years ago@Greg2327 Ja mam to samo przesiadłem się z pc na ps5 w połowie Fify 23 więc było już po łatkach itp to się grało super, a teraz żałuję zakupu ps5 ... Mój kolega na PS4 nie ma żadnych problemów z grą mówił. A co do gry online to serio są momenty że aż człowiek chce płakać bo co się dzieje w grze to niemożliwe aż nie mogę się kwalifikować do fut bo brakuje zawsze jednego wina w kwali i to nie że przeciwnik to kozak, ja wygrywam z nim widzę że jest gorszy i powinien przegrać ale później zaczynają się takie cyrki opóźnienia i serio jakbyś chciał to i tak nic nie zrobisz bo nawet grając na czas to piłka zacznie ci się odbijać od nóg do przeciwnika, zawsze to się dzieje jak zaczynają być lagi