Forum Discussion
Greg2327
2 years agoSeasoned Veteran
@Greg2327 Opóźnienia całkowicie utrudniają gre po prostu czuję się ta niemoc. Co byś nie zrobił nie wygrasz nawet jakby przeciwnik przestał grać to jego obrońcy dobiegają jak pies do nogi
2 years ago
@Greg2327 Jak masz możliwość podłączenia konsoli do czegoś z 4k natywnym to spróbuj i ustaw tak samo w konsoli rozdzielczość 4k to zauważysz poprawę przez chwilę ale później to już konsola nie ogarnia renderowania 60klatek w 4k. I zastanawia mnie że w grze slow motions czas zwalnia jak jesteś przy piłce ale na powtórkach i jak robisz transmisje to wszystko płynnie chodzi
- 2 years ago
Wiesz co do ligi kiedy łatwiej to kwestia indywidualna ja gra z wyłączonym crossplayem i na ps5, a jednak prosi grają na ps bo PlayStation sponsoruję turnieje czyli teoretycznie na ps5 powinno być najwięcej spocencow hehe, ja mam takie odczucie że najlepiej w czwartek po nagrodach bo najlepsi grają kwali odrazu po mistrzostwach, ci średni w tygodniu a w czwartek po nagrodach sami niedobitki i wtedy mi się najłatwiej gra np.
Ja np grałem w wersję na PS4 i czuć różnicę w wydajności normalnie możesz grać, ale ja się przyzwyczaiłem do wersji z nowej generacji bo jednak te style biegu itp to robi różnicę, na old gen tylko pace się liczy niestety i gra wygląda słabo