pro_osa82 years agoWłamanie na konto Witam, mam bardzo poważny problem ponieważ wczoraj wieczorem wszedłem w aplikację companion na telefonie i zobaczyłem że ktoś mi się włamał na konto. Miałem ponad milion monet a zostałem z 70. Wszyst...Show More
Ketopiryna to pro_osa82 years ago@pro_osa8 A sprobuj sprawdzic cene czegos i zalicytuj moze rynek Ci odblokowali
pro_osa8 to Ketopiryna2 years ago@Ketopiryna Nie u mnie tak nie zrobią bo ten włamywacz ewidentnie przelał monety na swoje konto dlatego mam bana ale czekam na ich odpowiedź
Ketopiryna to pro_osa82 years ago@pro_osa próbowałeś w ogóleKetopiryna to pro_osa82 years ago@pro_osa8 oddali mi wszystkoKetopiryna to pro_osa82 years ago@pro_osa8 Licze na Ciebie że wywalczysz o co walczyszKetopiryna to pro_osa82 years ago@pro_osa8 i jak tam idziw walka z EA?
About FC 24Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,628 PostsLatest Activity: 5 hours ago
Recent DiscussionsFC24 Xbox one czy musi być łącze z Internetem gra na CDBrak możliwości rozpoczęcia jakichkolwiek ewolucjiBrak możliwości zakupu oraz licytacji kartBrak możliwości stałej zmiany poziomuFC 24 kariera menadżera