Forum Discussion
mam to samo, na początku było ok, teraz dramat. To jest bez sensu, pomagać słabszym poprzez zniechęcanie do gry lepszych , i co roku to samo. Myślałem że FC24 nie powieli błędów z fify ale patrze że to były marzenia ściętej głowy.,
U mnie ten sam skład w squad battles a w rivals to jakby dwa różne swiaty . W sqaud podania są szybkie kiksów mniej a własciwie brak w rivals natomiast od razu spowolnienie podań, podania są bardzo często przechwytywane magicznie przez przeciwnika, ledwo się zbliże do przeciwnika to magicznie wyciągnie nogę i myk piłka jest już jego . A najlepsze są przewracania moich zawodników , jak jest kontakt to bam na ziemię i oczywiście nigdy nie stanie pierwszy i nie pójdzie w strone piłki a piłka dziwnym trafem zawsze prawie jest po stronie przeciwnika lub akurat odbija sie do innego zawodnika przeciwnika prawie nigdy do mojego . Cały czas mam wrażenie, że gra "specjalnie" utrudnia mi granie . I to ciągle krycie przeciwnika przez 90 minut, że nawet podać się nie da i odrazu ze 2 jest przymnie , moi tak nie potrafią pomimo że zawezwę "wsparcie". Rozegrałem może ze 20-30 meczy online i wsumie wygrałem kilka ledwo co z 10 ligi wyszedłem. To co się dzieje w 2 lidze np ? Nie wiem mam kupić fifa pointsy za jaka kwote zeby moi lepiej grali albo 24 h na dobe grać , bo k.. nie wiem od czego komletnie zależy poziom drużyny bo na pewno nie od zdolności manulanych .......
About FC 24
Recent Discussions
- 16 days ago