V3Dix2 years agoW tej chwili połączenie z trybem ulitmate team jest niemożliwe. Wrócisz teraz... Problem z połączenie trybu Fut. Router był resetowany, komputer odpalany drugi raz i odpalałem grę jako administrator. Nic nie pomogło. Tryb sezonu online działa
V3Dix to XxRedBullxX342 years agoNadal nic. Zauważyłem że z aplikacji też mnie wyrzuciło czyli problem pewnie jest z serwerami.
XxRedBullxX34 to V3Dix2 years ago@V3Dix No z aplikacji mnie tez wywaliło. Jeszcze nie zacząłem grać w ta grę a już mnie * xdyeteqqq to XxRedBullxX342 years agoMi też nie działa... kxzikk777 to yeteqqq2 years agoTo samo, nie działa, dajcie znać jak coś ruszy
XxRedBullxX34 to V3Dix2 years ago@V3Dix No z aplikacji mnie tez wywaliło. Jeszcze nie zacząłem grać w ta grę a już mnie * xd
About FC 24Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,629 PostsLatest Activity: 5 hours ago
Recent DiscussionsBrak możliwości stałej zmiany poziomuFC 24 Xbox one, brak ewolucjiBrak możliwości rozpoczęcia jakichkolwiek ewolucjiFC 24 kariera menadżeraProblem z padami od Xbox