Forum Discussion

V3Dix's avatar
3 years ago

W tej chwili połączenie z trybem ulitmate team jest niemożliwe. Wrócisz teraz...

Problem z połączenie trybu Fut. Router był resetowany, komputer odpalany drugi raz i odpalałem grę jako administrator. Nic nie pomogło. Tryb sezonu online działa

50 Replies

• Mam ten sam problem czasem wejdzie w fut ale po czasie tracę połączenie z serwerami i tak na okrągło wszytko resetowalem ruter itp a batelfield działa normalnie 

• Jak wchodze w ultimate team i próbuje coś zagrać cały czas mam ekran ładowania tak samo w karierze

• ej wiecie czego nie mogę sie połączyć z serwerami bo kupilem wersje ultimet i nie moge sie połączyć plis pomóżcie 

• Witam. Gra i fifa 23 i ea fc 24 wlacza sie laczy z serwerami ea a do ultimate team nie da sie wejsc. Mialem w fifie 23 juz ten problem przez wlamania na konto. Taki blad z logowaniem do ut tez mialem ale dzwonilem do ea na tel kontaktowy ktorego obecnie znalezc sie nie da. Pan weryfikowal mojw konto dwa klikniecie i moglem wejsc. I prosze o pomoc w tej sprawie nie wiem co sam moge zrobic ale ea moze za pewne w minute odblokowac dostep. Kupilem ea fc 24 ultimate i pointsy tam leza a nie moge skorzystac. Pomocy! Zalaczam pliki ze zdjeciem bledow.

Featured Places

Node avatar for FC 24

FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.Latest Activity: 6 days ago
4,670 Posts