Forum Discussion

zastal4's avatar
12 months ago
Solved

w tej chwili połączenie z trybem Ultimate team jest niemożliwe

w tej chwili połączenie z trybem Ultimate team jest niemożliwe, ps5. Mam tak od tygodnia, jak mogę w końcu zacząć grać w FUT? zagrałem parę razy dzień, dwa było ok, następnego dnia wchodzę i taki klops. trwa to już ponad tydzień 

• @zastal4 Daj nam znać czy nadal potrzebujesz pomocy. Będziemy wdzięczni za aktualizację sytuacji.  

Przetestuj też, stworzenie zupełnie nowego składu (możesz to zrobić przez Web App lub Companion) i daj znać czy po ustawieniu go jako nowy aktywny skład możesz rozegrać spotkania.

2 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    12 months ago

Hej @zastal4 

Dzięki za Twoje zgłoszenie. 

Powiedz nam nieco więcej na temat tego w jaki sposób Twoja konsola łączy się z internetem. 

Jeśli masz taką możliwość sprawdź proszę czy problem będzie pojawiał się na alternatywnym połączeniu internetowym. 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    12 months ago

@zastal4 Daj nam znać czy nadal potrzebujesz pomocy. Będziemy wdzięczni za aktualizację sytuacji.  

Przetestuj też, stworzenie zupełnie nowego składu (możesz to zrobić przez Web App lub Companion) i daj znać czy po ustawieniu go jako nowy aktywny skład możesz rozegrać spotkania.

About FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,641 PostsLatest Activity: 3 days ago