Forum Discussion

xxhxsro6ugku's avatar
1 year ago
Solved

W tej chwili połącznie z trybem Ultimate Team jest niemożliwe PS4

Witam serdecznie. Dziś rano wyskoczył mi taki problem, czytając poprzednie problemy sądziłem że może to być problem jakieś karty w składzie lub na ławce, jednak usunięcie jej jest niemożliwe ponieważ, nie mogę się wogole dostać do Ultimate Team, w chodząc w aplikacje web apple wyskakuje mi informacja ze mam zalogować się na konsoli, co jest niemożliwe. Reinstal EA Sports 24 nie pomógł. Ktoś ma jakieś rozwiązanie?

• Hej @xxhxsro6ugku 

Być może Twój problem jest związany z tematem opisanym w innym poście TUTAJ

Możesz jednak sprawdzić czy uda Ci się zalogować do profilu EA danymi swojego konta PSN (najlepiej w oknie incognito) a następnie przejdź do Web App i spróbuj stworzyć nowy skład.

Jeśli to nie pomoże, proszę obserwuj wątek, który Ci podesłałam.

3 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 year ago

Hej @xxhxsro6ugku 

Być może Twój problem jest związany z tematem opisanym w innym poście TUTAJ

Możesz jednak sprawdzić czy uda Ci się zalogować do profilu EA danymi swojego konta PSN (najlepiej w oknie incognito) a następnie przejdź do Web App i spróbuj stworzyć nowy skład.

Jeśli to nie pomoże, proszę obserwuj wątek, który Ci podesłałam.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 year ago

Od dłuższego czasu nie otrzymaliśmy odpowiedzi. Postanowiłam oznaczyć mój wcześniejszy wpis jako rozwiązanie, ponieważ może być pomocny dla innych użytkowników. Jeśli jednak masz dodatkowe pytania lub potrzebujesz dalszej pomocy, śmiało daj nam znać

Featured Places

Node avatar for FC 24

FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.Latest Activity: 1 day ago
4,671 Posts