Forum Discussion

Kowalitri's avatar
Kowalitri
Rising Adventurer
2 years ago

Walkower

Jestem ciekaw kiedy twórcy w końcu dojrzeją do zmiany która mogła by naprawdę poprawić rozgrywkę . Uważam że niesprawiedliwe jest traktowanie graczy którzy po wyjściu przeciwnika po remisie ( nie pisze o Rivals )zostaje z taką samą ilością meczy do rozegrania ale na przykład pomimo czasu który został już poświęcony na mecz zostają też zabierane mecze z puli gracza który jest na wypożyczeniu . Czy tak trudno jest dać graczowi walkower jeśli poddaje mecz przy remisie ?!!! Pół biedy jeśli taki przeciwnik poddaje mecz zaraz po jego rozpoczęciu ale jeśli dzieje się to pod koniec meczu czy w dogrywce to jest to już żenujące . Osobiście uważam że walkower powinien być z automatu jeśli ktoś poddaje mecz . Myślę że wielu graczy myśli podobnie , że irytują się tak samo jak Ja . Jak myślicie , twórcy dojrzeją w końcu do tej decyzji czy raczej dalej nie będą widzieć w tym problemu ? Pozdrawiam wszystkich graczy którzy tak jak Ja szanują czas innych a tych którzy patrzą tylko złośliwie w kierunku przeciwnika  mówię by stuknęli się w czoło i przemyśleli czy bycie takim złośliwym poprawia  im samopoczucie ?!!!

1 Reply

• Widzisz to zależy , jak np wygrywam cały mecz 3-0, przeciwnik nie potrafi zrobić żadnej dobrej akcji , strzela w końcu pierwszego gola po rajdzie samotnie zawodnikiem gdzie żaden mój wślizg, żaden odbiór wręcz nie działąją gdzies około 70 minuty , następnie w taki sam sposób strzela 2 bramke i pod koniec w 88 minucie znowu strzela bramke po zdecydowanym ułatwieniu gry to szlag człowieka trafia !!!

About FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,658 PostsLatest Activity: 10 hours ago