Forum Discussion
15 Replies
- EA_Pulsar2 years ago
Community Manager
Spróbuj odinstalować kontroler z poziomu menedżera urządzeń windows a następnie sprawdź działanie gry.
Mam nadzieję, że to pomoże.
- KielbaskaAHA2 years agoSeasoned Novice
juz to robilem ;c
- KielbaskaAHA2 years agoSeasoned Novice@EA_Pulsar sa moze jakies inne tez sposoby bo to robilem i nie pomoglo
- EA_Pulsar2 years ago
Community Manager
Jeśli grę uruchamiasz przez Steam sprawdź jeszcze te kroki:
Steam -> Ustawienia -> Kontroler -> przewiń w dół i kliknij „Edytuj” -> wyłącz opcję dla Steam. Sprawdź w różnych konfiguracjach czy jest jakaś zmiana. nie zapomnij zrestartować PC.
Odłącz też inne urządzenia USB oraz Bluetooth od komputera.
- KielbaskaAHA2 years agoSeasoned Novice@EA_Pulsar jak cos to ja to mam na EA a i tak chyba to robilem ;c
- KielbaskaAHA2 years agoSeasoned Novice@EA_Pulsar moglbym jeszcze jakies sposoby ?
- EA_Pulsar2 years ago
Community Manager
Napisz nam jeszcze jakiego kontrolera używasz i czy jest on podpięty kablem czy bezprzewodowo.
Czy w systemie masz zainstalowane jakiekolwiek inne aplikacje do obsługi kontrolera lub myszki?
Daj znać czy do systemu są podpięte inne urządzenia, jak słuchawki bezprzewodowe, kamerka itp.
- KielbaskaAHA2 years agoSeasoned Novice@EA_Pulsar mam kontrolera na kabel a nazywa sie LOGITECH Gamepad F310 a wszystko inne tez mam na kabel klawiatura, myszka itd (kamerki nie mam)
- KielbaskaAHA2 years agoSeasoned Novice@EA_Pulsar a i w systemie tez nie mam takich rzeczy
- EA_Pulsar2 years ago
Community Manager
Usuń jeszcze folder ustawień, który znajdziesz w folderze z nazwą gry w Dokumentach.
Jeśli to nie pomoże zainstaluj grę ponownie.
About FC 24
Recent Discussions
- 8 days ago
- 26 days ago