Cmix0w2 years agoSolvedWywala ea fc 24 Nagle w trakcie meczu (bez znaczenia która minuta oraz co się dzieje w meczu) nagle po prosu zamyka mi się gra ea fc 24. Po powrocie do gry mam komunikat że wyszedłem z meczu. Oprócz tego mam stałe s...Show MoreCmix0w to EA_Kuba2 years ago@EA_Kuba mam tak tylko przy pierwszym odpaleniu gierki po aktualizacji więc ogórnie jes git
Cmix0w to EA_Kuba2 years ago@EA_Kuba mam tak tylko przy pierwszym odpaleniu gierki po aktualizacji więc ogórnie jes git
Cmix0w to EA_Kuba2 years ago@EA_Kuba mam tak tylko przy pierwszym odpaleniu gierki po aktualizacji więc ogórnie jes git
EA_KalinaCommunity Manager2 years ago@Cmix0w dzięki za update. Spróbuj usunąć z komputera wszystkie sterowniki karty graficznej, po czym zainstaluj ponownie najnowszą wersję: Instrukcja usunięcia sterowników Nvidia dostępna na stronie Nvidia.com.
About FC 24Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,658 PostsLatest Activity: 5 days ago
Recent Discussionsze kilku moich zawodników w ut dostało czerwona kartkęZawieszenie graczy przez czerwoną kartkeSbc o ikonepowtarzający się freeze co minutę, gra niegrywalna (PC)Nie można wysłac składu w aplikacji "Companion Web App"Solved