Forum Discussion

Adanedhel777's avatar
2 years ago

Wywala mi grę przy konkretnym dniu kariery[PS5]

Problem mam na konsoli PS5. Poprzednio grałem karierę Chelsea w premier league i nie miałem tego typu problemów. Teraz stworzyłem własny klub i spróbowałem sił w lidze hiszpańskiej(drugiej). Taka kariera dla zabawy, duży budżet i już utworzeni gracze/regeny. Pół sezonu przeszło normalnie, ale pod koniec zimowego okna transferowego jest jeden dzień meczowy przy którym zawsze mi wywala grę. Nie ważne czy symuluje do tego dnia z poziomu kalendarza czy normalnie oraz czy wczytam poprzedni save. Ktoś miał już coś takiego? znany był powód czy trzeba zaczynać od nowa licząc, że tym razem będzie okej? Bo trochę byłbym zły jakbym w ta karierę włożył więcej czasu niz tylko zabawa w symulowanie. Pytanie czy tak się często dzieje? jest sens zaczynać dłuższa karierę, gdzie będzie się chciało większość meczy rozegrać samemu? czy tez po sezonie czy dwóch kariera przestanie być grywalna bo nie da się przejść do konkretnego dnia?

Z góry dzięki za pomoc.

About FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,642 PostsLatest Activity: 9 hours ago