Forum Discussion

inducetsquire46's avatar
2 years ago

Wywaliło mnie z meczu wygrywanego 6:1 i przez to nie zakfalifikowałem sie do fc

Produkt: EA SPORTS FC 24
Platforma:Xbox Series X
Podaj na jakiej platformie grasz? Microsoft Xbox Series X
Jak brzmi Twój gamertag/PSN ID/Switch ID? candy duszek
W którym trybie miało to miejsce? Ultimate Team™
W jakim trybie? Champions
Który rodzaj wyzwań? Play-off
Czy możesz wskazać dzień (DD/MM/RRRR), w którym wystąpił błąd? 7.01.2024
O której godzinie wystąpił błąd? (GG:MM) 20:30 około
W jakiej strefie czasowej mieszkasz? GMT (UTC)
Jak często występuje ten problem? 50% - 99%
W jaki sposób możemy odtworzyć ten problem? nie mam pojęcia, lecz bardzo bym chciał abyście rozpatrzyli moj raport
Co się dzieje? Co około dwa mecze mam bład, który powoduje, że wywala mnie z meczu nie wazne czy wygrywanego czy przegrywanego i nie uznaje mi albo wygranej albo gra uznaje ze do takiego meczu wogole nie doszlo. przyklad z dzisiaj to okolo dziesiwecio sekundowe lagi i nagłe wywalenie z utimate team przez co nie zakfalifikowalem sie do finalow fut champions, spoko by było jakby gra za 300 zł dzialala chociaz poprawnie, oczywiscie licze na rekompensate w postaci przywrocenia a raczej dodania mi punktów w kwalifikacjach
Co powinno się stać? kontynuacja meczu

Produkt: EA SPORTS FC 24
Platforma:Xbox Series X
Podaj na jakiej platformie grasz? Microsoft Xbox Series X
Jak brzmi Twój gamertag/PSN ID/Switch ID? candy duszek
W którym trybie miało to miejsce? Ultimate Team™
W jakim trybie? Champions
Który rodzaj wyzwań? Play-off
Czy możesz wskazać dzień (DD/MM/RRRR), w którym wystąpił błąd? 7.01.2024
O której godzinie wystąpił błąd? (GG:MM) 20:30 około
W jakiej strefie czasowej mieszkasz? GMT (UTC)
Jak często występuje ten problem? 50% - 99%
W jaki sposób możemy odtworzyć ten problem? nie mam pojęcia, lecz bardzo bym chciał abyście rozpatrzyli moj raport
Co się dzieje? Co około dwa mecze mam bład, który powoduje, że wywala mnie z meczu nie wazne czy wygrywanego czy przegrywanego i nie uznaje mi albo wygranej albo gra uznaje ze do takiego meczu wogole nie doszlo. przyklad z dzisiaj to okolo dziesiwecio sekundowe lagi i nagłe wywalenie z utimate team przez co nie zakfalifikowalem sie do finalow fut champions, spoko by było jakby gra za 300 zł dzialala chociaz poprawnie, oczywiscie licze na rekompensate w postaci przywrocenia a raczej dodania mi punktów w kwalifikacjach
Co powinno się stać? kontynuacja meczu

About FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,641 PostsLatest Activity: 2 days ago