Forum Discussion
Dziwna sprawa z tym cięciem. Od premiery graliśmy z synem bez kłopotów, wszystko płynnie. Ostatnio Nvidia do naszego geforce gtx 1650Ti wrzuciła nowe stery i od tego momentu strasznie zaczęło ciąć. W tym samym czasie robiliśmy ostatnią aktualizację fc24. Macie na to jakieś rozwiazanie?
Nie da się grać, tzn chodzi tylko o stałe fragmenty, powtórki, cieszynki itp
Hej @Marcello151022
Sprawdź proszę wskazówki udzielone przez @Avalayya w tym wątku.
Możesz również wykonać rollback sterownika do starszej wersji by sprawdzić czy problem utrzymuje się nadal.
- 2 years ago@EA_Kuba a jeszcze się zastanawiam, czy to nie będzie kłopot tego typu, że experience zainstalowało typ stera DCH a nie standard?
- EA_Kuba2 years ago
Community Manager
Hej @Marcello151022
Zakładam w takim razie, że grasz na laptopie i GeForce Experience zainstalowało najnowsze dedykowane dla Twojego sprzętu sterowniki?
Sprawdź proszę w takim razie na stronie producenta poprzednie rekomendowane sterowniki.
- 2 years ago
Tak, to łapek, seria G3. Jest kilka spraw do wyjaśnienia. Jak sprawdzić jaki rodzaj sterów może a raczej jest ok. Wersja Studio czy Gamę Remady? Kolejna sprawa, wywala ie sterów zrobiłem softem DDU, niestety jakiś Physix od NVIDIA został w Panelu sterowania, czy to dobrze, nie wiem. Kurcze zastanawia mnie, dlaczego tak ogromna liczba userow ma ten sam kłopot, dlaczego z tymi zaciskami wiąże się fakt, że to też po ostatniej aktualizacji gry. Nie do końca mam pewność, że to stery, bo dlaczego wystąpiło to zacinanie po aktualizacji gry?
About FC 24
Recent Discussions
- 50 minutes ago
- 11 hours ago
- 14 hours ago
- 16 hours ago