Forum Discussion
Hej @Marcello151022
Sprawdź proszę wskazówki udzielone przez @Avalayya w tym wątku.
Możesz również wykonać rollback sterownika do starszej wersji by sprawdzić czy problem utrzymuje się nadal.
- EA_Kuba2 years ago
Community Manager
Hej @Marcello151022
Zakładam w takim razie, że grasz na laptopie i GeForce Experience zainstalowało najnowsze dedykowane dla Twojego sprzętu sterowniki?
Sprawdź proszę w takim razie na stronie producenta poprzednie rekomendowane sterowniki.
- 2 years ago
Tak, to łapek, seria G3. Jest kilka spraw do wyjaśnienia. Jak sprawdzić jaki rodzaj sterów może a raczej jest ok. Wersja Studio czy Gamę Remady? Kolejna sprawa, wywala ie sterów zrobiłem softem DDU, niestety jakiś Physix od NVIDIA został w Panelu sterowania, czy to dobrze, nie wiem. Kurcze zastanawia mnie, dlaczego tak ogromna liczba userow ma ten sam kłopot, dlaczego z tymi zaciskami wiąże się fakt, że to też po ostatniej aktualizacji gry. Nie do końca mam pewność, że to stery, bo dlaczego wystąpiło to zacinanie po aktualizacji gry?
- Avalayya2 years agoHero+@Marcello151022 Jeśli chodzi o sterowniki to zawsze Game Ready. Co do PhysX to jest to potrzebne, niekoniecznie w FC ale w innych grach. Problem stworzyła aktualizacja dlatego też szuka się starszych sterowników bo często jest tak że na nich gra będzie działać lepiej.
About FC 24
Recent Discussions
- 44 minutes ago
- 11 hours ago
- 13 hours ago
- 16 hours ago