b0r0mi12 years agoSolvedZaplata paysafecard jak moge zaplacic paysafecardem za fifa poinsty w fc24 nie moge nic zrobic prosze o pomoc EA_Kalina2 years agoHej @b0r0mi1 Czy w czasie zakupu pojawia się do wyboru podana przez Ciebie opcja płatności? Czy próby zakupu FC Points poprzez EA app/ Sklep Microsoft lub Sony (w zależności od Twojej platformy) wyglądają tak samo?
EA_Kalina2 years agoHej @b0r0mi1 Czy w czasie zakupu pojawia się do wyboru podana przez Ciebie opcja płatności? Czy próby zakupu FC Points poprzez EA app/ Sklep Microsoft lub Sony (w zależności od Twojej platformy) wyglądają tak samo?
EA_Kalina2 years agoHej @b0r0mi1 Czy w czasie zakupu pojawia się do wyboru podana przez Ciebie opcja płatności? Czy próby zakupu FC Points poprzez EA app/ Sklep Microsoft lub Sony (w zależności od Twojej platformy) wyglądają tak samo?
About FC 24Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,660 PostsLatest Activity: 17 hours ago
Recent DiscussionsUszkodzony plik w karierze menadżera.FC24 PROBLEMbrak dzwieku w ea fc 24Wczytywanie nie powiodło się EA FC 25Solvedze kilku moich zawodników w ut dostało czerwona kartkę