Forum Discussion
13 Replies
Mam podobny problem tyle że u mnie gra się odpala i w menu jak zjadę analogiem ja Ultimate Team to gre zacina i nie można nic zrobić...
- EA_Kalina2 years ago
Community Manager
Dajcie znać czy tak samo się dzieje po przeinstalowaniu gry? Odłączcie także konsolę o zasilania na 3 min.
Poproszę także o podesłanie błędów widocznych z poziomu konsoli: Jak wyświetlić historię błędów konsoli PlayStation
- EA_Kuba2 years ago
Community Manager
Dajcie nam znać czy nadal potrzebujecie pomocy.
Dalej się zawiesza. Praktycznie po każdym uruchomieniu gry to samo. Tak jak koledzy pisali wyżej.
- @EA_Kuba Nie da się grać w to *
Podczas grania UT gra zawiesza się praktycznie za każdym razem. Dawno w takiego bubla nie grałem.
Mam to samo menu fut ciagle sie buforuje i wyrzuca z serwerów już mnie to irytuje sbc nawet nie idzie zrobić
- EA_Kalina2 years ago
Community Manager
@Srebny23 w podesłanych przez Ciebie plikach widoczny jest komunikat błędu CE-108255-1. Na stronie producenta konsoli znajdziesz kroki zalecane przez SONY: Jak naprawić błąd CE-108255-1
@ArekBosPL daj znać na jakiej platformie grasz, czy pojawia się komunikat błędu oraz jakie kroki masz już ewentualnie za sobą.
Gram zarówno na Xbox series X jak i Ps5. Na Xbox zawiesza się dużo rzadziej. Na ps5 odinstalowałem grę, wyłączyłem konsole z zasilania na 20 minut. Niestety błąd powtarza się notorycznie. W pamięci konsoli był błąd który widnieje na foto. Wystąpił On jakiś czas temu. Niestety do tej pory zawiesza się tak jak pisalem
Zrobione wszystko według instrukcji. Problem dalej istnieje