Forum Discussion

mario83krk's avatar
2 years ago
Solved

Zawieszanie gry po wejściu do sklepu - brak widoku posiadanych kart

Witam. 

Nie zgłaszam wam większości mniejszych błędów, gdyż nie chcę tracić czasu, tak waszego, jak swojego. Tym razem mam problem, który uniemożliwia mi, prawie całkowicie rozgrywkę. Mianowicie chodzi o to, że gdy wchodzę w FC24 do sklepu, to, po pierwsze, nie widzę żadnych kart a jedynie same napisy. Po drugie, jest to etap, po którym nie jestem w stanie się cofnąć a sama gra się zawiesza. Próbowałem już sprawdzonego, przy innych problemach, sposobu z odinstalowaniem i zainstalowaniem ponownym, lecz za każdym razem ten błąd wraca. Problem występował nawet wtedy, gdy zainstalowałem sobie wersje gry na Xbox one. 

Bardzo proszę o pomoc i usunięcie tego błędu.

Konto: Mario833242

Platforma: Xbox series S

• Hej. Dość późno zrozumiałem Twój komentarz, z uszkodzonymi danymi, skojarzonymi z grą - przepraszam. Wiem, że problem, nie do końca leżał po stronie EA. Gdy poszedłem tą drogą rozumowania, to usunąłem swoje konto Xbox i po chwili ponownie przywróciłem, poprzez wpisanie adresu e-mail i hasła (nie zakładałem nowego konta!). Ten ruch spowodował, że uszkodzone dane, zostały naprawione, więc piszę gwoli ścisłości i dla innych, którzy ewentualnie by natrafili na taki problem. 

Dziękuję też, za reakcję na mój problem. 

Pozdrawiam.

5 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @mario83krk 

Dzięki za Twój post oraz listę kroków, które masz już za sobą.

Sprawdź dodatkowo czy problem ustapi po wykonaniu dodatkowych kroków:

- wyłącz konsolę i odłącz ją od zasilania na 3 min.

- przetestuj inny profil gracza na konsoli (Jeśli przyczyną problemów z grą jest profil na konsoli Xbox, oznacza to, że dane profilu skojarzone z tą grą mogą być uszkodzone)

Daj znać jak poszło.

• Niestety, ale wyłączenie konsoli z zasilania nic nie dało. Nie mam możliwości sprawdzenia na innym profilu, gdyż od wczoraj jestem na majówcę. Myślę, że te dane na moim profilu mogą być uszkodzone - tak, jak uważacie. W związku z tymi uszkodzonymi danymi, to mam pytanie - co dalej? Ja sobie, z poziomu zwykłego gracza tego nie naprawię. Granie w grę, w której głównym założeniem jest rozwój swoich klubu, poprzez karty, w momencie gdy nie mam możliwości otwierania paczek, traci całkowicie sens. Jest ktoś e EA, kto się zajmuję takimi rzeczami? Da się to zrobić? Proszę o pomoc, bo na ten moment, to jestem trochę załamany...

• Hej. Dość późno zrozumiałem Twój komentarz, z uszkodzonymi danymi, skojarzonymi z grą - przepraszam. Wiem, że problem, nie do końca leżał po stronie EA. Gdy poszedłem tą drogą rozumowania, to usunąłem swoje konto Xbox i po chwili ponownie przywróciłem, poprzez wpisanie adresu e-mail i hasła (nie zakładałem nowego konta!). Ten ruch spowodował, że uszkodzone dane, zostały naprawione, więc piszę gwoli ścisłości i dla innych, którzy ewentualnie by natrafili na taki problem. 

Dziękuję też, za reakcję na mój problem. 

Pozdrawiam.

About FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,641 PostsLatest Activity: 2 days ago