Zawieszanie gry po wejściu do sklepu - brak widoku posiadanych kart
Witam.
Nie zgłaszam wam większości mniejszych błędów, gdyż nie chcę tracić czasu, tak waszego, jak swojego. Tym razem mam problem, który uniemożliwia mi, prawie całkowicie rozgrywkę. Mianowicie chodzi o to, że gdy wchodzę w FC24 do sklepu, to, po pierwsze, nie widzę żadnych kart a jedynie same napisy. Po drugie, jest to etap, po którym nie jestem w stanie się cofnąć a sama gra się zawiesza. Próbowałem już sprawdzonego, przy innych problemach, sposobu z odinstalowaniem i zainstalowaniem ponownym, lecz za każdym razem ten błąd wraca. Problem występował nawet wtedy, gdy zainstalowałem sobie wersje gry na Xbox one.
Bardzo proszę o pomoc i usunięcie tego błędu.
Konto: Mario833242
Platforma: Xbox series S
Hej. Dość późno zrozumiałem Twój komentarz, z uszkodzonymi danymi, skojarzonymi z grą - przepraszam. Wiem, że problem, nie do końca leżał po stronie EA. Gdy poszedłem tą drogą rozumowania, to usunąłem swoje konto Xbox i po chwili ponownie przywróciłem, poprzez wpisanie adresu e-mail i hasła (nie zakładałem nowego konta!). Ten ruch spowodował, że uszkodzone dane, zostały naprawione, więc piszę gwoli ścisłości i dla innych, którzy ewentualnie by natrafili na taki problem.
Dziękuję też, za reakcję na mój problem.
Pozdrawiam.