Forum Discussion

zaginaczwaginac's avatar
6 months ago

Absurdalne opóźnienie u zawodników w Rivals, reagują na moje polecenia po 2s

Produkt: EA SPORTS FC 25
Platforma:PC
Podaj na jakiej platformie grasz? EA app - PC
Model karty Nvidia lub AMD NVIDIA GEFORCE RTX 3060
Podaj ilość pamięci RAM w GB 15.94 GB RAM
W którym trybie miało to miejsce? Ultimate Team™
W jakim trybie? Rivals
Czy możesz wskazać dzień (DD/MM/RRRR), w którym wystąpił błąd? codziennie kiedy rozgrywam mecz
O której godzinie wystąpił błąd? (GG:MM) za każdym razem, gdy gram mecz
W jakiej strefie czasowej mieszkasz? GMT (UTC)
Jak często występuje ten problem? 100%
W jaki sposób możemy odtworzyć ten problem? Nie rozumiem pytania. Możecie go zlikwidować usuwając dwusekundowe opóźnienie w każdym meczu Rivals, ponieważ nie da się normalnie grać.
Co się dzieje? Zapłaciłem za podstawową wersję gry 319zł i nie wyobrażam sobie, aby sytuacja w której nie mogę normalnie grać meczów online w trybie Rivals, ponieważ moi zawodnicy od początku meczu bądź od 25 minuty zaczynają mieć opóźnienie i po nawet 2/3 sekundach reagować na moje polecenia miała miejsce. Próbowałem wielu sposobów jednak nic nie działa. Moje połączenie sieciowe jest bardzo dobre, ping wynosi mniej niż 30. Kartę graficzną ustawiłem na wydajność i wciąż piłkarze mają absurdalne opóźnienie. Proszę o szybką odpowiedź i skuteczne rozwiązanie. Pozdrawiam
Co powinno się stać? Powinno zniknąć potężne opóźnienie moich zawodników, tak aby od razu reagowali na moje polecenia.

Uważam, że film nie jest potrzebny. 

1 Reply

Replies have been turned off for this discussion
  • Mam dokładnie taki sam problem. Było wszystko dobrze do meczu, w którym prowadziłem 3-1 i gościu był chyba cheaterem i wywaliło mecz i nie zaliczyło go. Od tego meczu zaczęło się dziać to co opisałeś.

About FC 25 Zgłaszanie błędów - Archiwum

988 PostsLatest Activity: 2 months ago