Forum Discussion

alekss2137's avatar
9 months ago

Błąd dot. wyrzucenia piłki z autu w FC co skutkowało niesłuszną porażką!

Produkt: EA SPORTS FC 25
Platforma:PC
Podaj na jakiej platformie grasz? Steam - PC
Model karty Nvidia lub AMD RTX 3070
Podaj ilość pamięci RAM w GB 32
W którym trybie miało to miejsce? Ultimate Team™
W jakim trybie? Champions
Który rodzaj wyzwań? Finał
Czy możesz wskazać dzień (DD/MM/RRRR), w którym wystąpił błąd? 08/11/2024
O której godzinie wystąpił błąd? (GG:MM) 22:00
W jakiej strefie czasowej mieszkasz? ECT - GMT + 1:00
Jak często występuje ten problem? 0% - 9%
W jaki sposób możemy odtworzyć ten problem? Próba wyrzucenia piłki z autu podczas animacji zmiany piłkarza podchodzącego do wykonania wyrzutu.
Co się dzieje? Podczas wyrzucenia piłki z autu, gra automatycznie uruchomiła animacje zmiany piłkarza podchodzącego do wykonania wyrzutu z autu i gra się zbugowała co skutkowało "dożywotnim" meczem i porażką.
Co powinno się stać? Piłka powinna wylądować na boisku, a w dalszej perspektywie skończyć mecz i przyznać mi punkt za zwycięstwo 🙂

Jak widać na załączonych filmach przez błąd dotyczący wyrzucenia piłki z autu została niesprawiedliwie przyznana mi porażka. W meczu mogło się jeszcze wiele wydarzyć, ale były to końcowe minuty przy czym miałem również korzystny wynik. W taki sposób już nieodwracalnie mam jeden mecz mniej i brak zapewnionej nagrody za 9 zwycięstw. Dodam, że nic nie dało się zrobić, pauza nie działała, gra nie reagowała na żaden ruch z mojej strony jak i przeciwnika.  Proszę o przyjrzenie się tej sprawie i odpowiedniej rekompensacie za ten krytyczny błąd. 

About FC 25 Zgłaszanie błędów - Archiwum

987 PostsLatest Activity: 7 months ago