Forum Discussion

2302023020's avatar
11 months ago

Błąd w meczu draft, strata tokenu.

Produkt: EA SPORTS FC 25
Platforma:PC
Podaj na jakiej platformie grasz? EA app - PC
Model karty Nvidia lub AMD Radeon RX 5500 XT
Podaj ilość pamięci RAM w GB 32 GB
W którym trybie miało to miejsce? Ultimate Team™
W jakim trybie? Draft Online
Czy możesz wskazać dzień (DD/MM/RRRR), w którym wystąpił błąd? 23.09.2024
O której godzinie wystąpił błąd? (GG:MM) około godziny 2.40
W jakiej strefie czasowej mieszkasz? ECT - GMT + 1:00
Jak często występuje ten problem? Wystąpił raz (bo raz zdążyłem zagrać)
W jaki sposób możemy odtworzyć ten problem? Ciężko powiedzieć, jest to po prostu błąd
Co się dzieje? Od razu po rozpocząciu meczu (dosłownie dwa podania), wyskakuje komunikat o tym ze gracz się rozłączył. Zaraz po tym pojawia się "analizowanie wyniku", po czym wyrzuca do głównego menu UT i zalicza remis 0:0 jako porażkę
Co powinno się stać? Powinien trwać mecz
Witam, czy jest możliwość zwrotu tokenu draftu bądź otrzymanie jakiejś innej formy rekompensaty?
pzdr.

6 Replies

Replies have been turned off for this discussion
  • Również miałem wczoraj taki problem. Najprawdopodobniej jest to wyniki cheatrów na PC. Po 2 wygranych w drafcie, rozpocząłem kolejne spotkanie i rozłączyło mecz, zaliczająć remis 0-0 jako porażke.
    Czy można liczyć na jakąś reakcję z waszej strony EA?
    Pozdrawiam

• Mam identyczny problem. Z EA nawet nie da sie skontaktowac, na rekompensate bym nie liczyl. Dzieje sie tak na PC od conajmniej 3 lat i zawsze jakis problem z tym mieli. Pozdrawiam.

• Również mam taki sam problem, 3 drafty za pointsy i 3 razy wyrzucenie po 2 podaniach po rozpoczęciu spotkania. Narzędzie do generowania tokenów oczywiście mówi, że nie widzi podstaw do rekompensaty.

• tez mialem taki blad na 90% sa to cheaterzy w 4 draftach za ea fc points wywala mnie z meczu i dostaje przegrana

• na PC się nie gra draftów bo od zawsze są w tym trybie cziterzy, nie wiem po co one są jeszcze dostępne dla ludzi na PC, tylko zniechęcają sobie klientów do gry.

About FC 25 Zgłaszanie błędów - Archiwum

987 PostsLatest Activity: 7 months ago