błąd wczytywania gry
Witam, ostatnio pojawia się u mnie problem z wczytanie gry.
Mianowicie chodzi o to, iż po włączeniu gry pojawia się standardowy ekran wczytywania gry z napisem EA FC 25 tylko, że nie posiada on pod napisem paska ładowania (screen w załączniku).
Mogę czekać 5-20 min i nic się nie zmienia, gra nie chce się odpalić. Problem ten pojawia się notorycznie. Do tego momentu, gdy miałem taką sytuację wymuszałem zamknięcie aplikacji poprzez ALT+F4 i uruchamiałem ponownie, zazwyczaj działało aczkolwiek nie zawsze. Jeśli nie pomogło robiłem to ponownie, aż za którym razem się uruchomiła. Dodam, że gra do pewnej aktualizacji działała normalnie.
Sterowniki karty graficznej są aktualizowane na bieżąco oraz gra jest optymalizowana poprzez GeForce Experience.
Uruchamianie gry jako administrator nic nie daje tak samo jak zmiana rozdzielczości oraz trybu wyświetlania z pełnego ekranu na okno.
Hej @M4TTI3S_1
Dzięki za Twoje zgłoszenie.
Sprawdź proszę czy opisany przez Ciebie problem będzie pojawiał się na nowo utworzonym koncie administratora.
Zarządzanie kontami użytkowników w systemie Windows - Pomoc techniczna firmy Microsoft
Jeśli problem będzie pojawiać się nadal - prześlij nam proszę plik DxDiag.