Ban na EA
Witam wszystkich chciałbym żebyście kopiowali to i wstawiali wszędzie gdzie się da ponieważ to co wam powiem jest nierealne.
Po zakupie gry FIFA 25 na steam zacząłem sobie grać w FIFE, dwa dni pograłem i otrzymałem BANA/BLOKADĘ z powodu (nie wiadomo bo napisali ogólnikowo milion powodów).
Sprawę zgłosiłem że to zwykła pomyłka bo przecież nie mam cheatow ani nic podobnego gram w wiele gier od EA oraz innych gier online.
Nigdy na laptopie nie pograłem nic z jakiś dziwnych źródeł więc cheaty to nie mogą być tak samo jak i jakieś tam rzeczy związane z coinsami nie wiem co to jest ponieważ zakupiłem grę po 10 letniej przerwie.
Sprawa próbuję rozwiązać od miesiąca lecz EA nie współpracuje moje spory są rozwiązywane bez żadnych wiadomości zero kontaktu, na 10 sporów raz mi odpisali że BANA/BLOKADĘ otrzymałem słusznie, śmiech na sali nie wiedziałem że takie rzeczy się dzieje i EA jest w stanie okraść normalnego użytkownika.
Czy ktoś miał identyczny problem jeżeli tak proszę o pomoc jakąś radę jak temu zaradzić.