BRAK EWOLUCJI ZIDANE
Produkt: EA SPORTS FC 25
Platforma:PC
Podaj na jakiej platformie grasz? Steam - PC
Model karty Nvidia lub AMD rtx 3050
Podaj ilość pamięci RAM w GB 16
W którym trybie miało to miejsce? Ultimate Team™
W jakim trybie? Ewolucje
Czy możesz wskazać dzień (DD/MM/RRRR), w którym wystąpił błąd? 17.01.2025
O której godzinie wystąpił błąd? (GG:MM) 19:30
W jakiej strefie czasowej mieszkasz? GMT (UTC)
Jak często występuje ten problem? 100%
W jaki sposób możemy odtworzyć ten problem? spojrzeć na konta graczy
Co się dzieje? brak ewolucji zidane
Co powinno się stać? gracze powinni dostać ewolucje zidane
Nie dostałem ewolucji Zinedine Zidane, mimo grania w fc 25 od początku gry. Chce takie ewo wykonać jak wszyscy gracze, którzy się do niego klasyfikowali, tak jak ja. Prosze o rekompensate w postaci ewolucji. Mam nadzieję, że tak szybko dacie nam rekompensatę, jak to robicie z paczkami 🙂
Problem jest obecnie weryfikowany przez zespół gry
Cześć wszystkim,
Nasz zespoły obecnie badają ten problem. Na chwilę obecną nie mamy nowych informacji, ale możecie śledzić ten wątek odnośnie kolejnych aktualizacji.
Pamiętajcie, że aby otrzymać niewymienną kartę ikony 90 OVR Zinedine Zidane Team of the Year 2002 , wystarczy zagrać w EA SPORTS FC™ 25 do 14 lutego i zalogować się do Football Ultimate Team™.
Jeśli na koncie posiadacie wiele paczek, może być konieczne otwarcie kilku z nich aby wyświetlić paczkę z tym przedmiotem. Polecam sprawdzić poprzez aplikację web app lub companion app.
Tylko członkowie FC Clubu otrzymają ten bonusowy przedmiot.
- Aby zakwalifikować się do członkostwa w klubie, musisz zagrać w FC 24 przed 26 września 2024 r., godz. 23:59 PST i zagrać w FC 25 przed dniem 31 października 2024 r., godz. 23:59 PST.
Członkowie klubu mogą też ulepszyć swój przedmiot Zidane z jego oryginalnego 90 OVR do 94 OVR za pomocą ewolucji.Pamiętaj że musisz rozpocząć ewolucję przed 13 marca, aby ukończyć ulepszenia.