Forum Discussion
EA_Kuba
Community Manager
6 months ago- 6 months ago
Ps5
- 6 months ago
również nie posiadam paczki hero ani 4600 fc pointsow grę kupiłem przez steam
- 6 months ago
Platforma steam, mam fifa pointsy ale nie ma paczki 🙂
- Siwypar12346 months agoRising Novice@EA_Kuba Mam ten sam problem grę kupiłem przed 20 sierpnia nie dostałem paczki z zawodnikami do wyboru kiedy w końcu to naprawicie ??? Ile będzie się czekać napisałem wiele wiadomości nie raczycie odpisać . Teraz powinno być tak że dbając o to aby było fer powinniśmy mieć dwóch do wyboru a nie jednego płacę i powinno być zapięte wszystko bardzo dokładnie bez błędów a nie teraz będę czekał może miesiąc na to aż dostanę paczkę nie poto zapłaciłem tyle pieniędzy aby się teraz prosić i wypytywać co róż kiedy macie Zamiar to naprawić już minął weekend i nic dalej cisza zero odezwów z waszej strony ile to będzie targało !!!!!! I mam nadzieję że zadbacie o swoich klientów i dostaniemy jakiś bonus za ten błąd bo ja zrobiłem wszystko jak należy pieniądze dostaliście prosił bym o odpowiedz konkretnie kiedy dostaniemy i czy będzie z waszej strony jakiś fajny gest że czeka się dłużej na swoje paczki które powinny być już w piątek na koncie
- 6 months ago
Podłączam się do tematu. Również nie otrzymałem pointsów ani paczek za zakup w preorderze.
- 6 months ago
U mnie tez rylko fp, ale znając firmę EA to cieszę się, ze w ogóle mogę grać. Mogli równie dobrze przyjechać z tej kanady i ukraść mi konsole
About FC 25 Zgłaszanie błędów - Archiwum
988 PostsLatest Activity: 28 days ago
Recent Discussions
- 27 days ago
- 28 days ago
- 29 days ago