Forum Discussion
32 Replies
Ja mam calkowicie zresetowane konto mimo grania w każdą gre od 21 i klubu założonego w 2020. Zero paczek powitalnych. I nigdy nie dostalem zadnej blokady
Witam mam problem kupiłem EA fc 25 ultimate
Lecz nie dostałem żadnych fc i monet. Co teraz mam zrobic?
musiał bys kupic przedsprzedaż do 21 sierpnia
Witam,
Edycję ultimate w preorderze zakupiłem 17 września, na platformie Nintendo Switch. Po uruchomieniu gry, odpaleniu trybu kariery, klubów oraz ultimate team, na moim koncie nie ukazały się FC points, które powinienem otrzymać z racji zakupu preorderu. W jaki sposób mogę otrzymać brakujące punkty?
Produkt: EA SPORTS FC 25
Platforma:Nintendo Switch
Podaj na jakiej platformie grasz? Nintendo Switch
Jak brzmi Twój gamertag/PSN ID/Switch ID? Pichus92
W którym trybie miało to miejsce? Ultimate Team™
W jakim trybie? Rivals
Czy możesz wskazać dzień (DD/MM/RRRR), w którym wystąpił błąd? 20.09.2024
O której godzinie wystąpił błąd? (GG:MM) 10.00
W jakiej strefie czasowej mieszkasz? ECT - GMT + 1:00
Jak często występuje ten problem? 50% - 99%
W jaki sposób możemy odtworzyć ten problem? ----
Co się dzieje? Mimo zakupu wersji Ultimate nadal nie otrzymałem ea points
Co powinno się stać?
Nadal nie otrzymałem eapoints za wersję ultimate
Ja również nie uzyskalem fc pointsów
tak samo nie otrzymałem ani fc point ani paczek
- @wlodar2018 u mnie tak samo
- Siwypar12346 months agoRising Novice@EA_Kuba Mam ten sam problem grę kupiłem przed 20 sierpnia nie dostałem paczki z zawodnikami do wyboru kiedy w końcu to naprawicie ??? Ile będzie się czekać napisałem wiele wiadomości nie raczycie odpisać . Teraz powinno być tak że dbając o to aby było fer powinniśmy mieć dwóch do wyboru a nie jednego płacę i powinno być zapięte wszystko bardzo dokładnie bez błędów a nie teraz będę czekał może miesiąc na to aż dostanę paczkę nie poto zapłaciłem tyle pieniędzy aby się teraz prosić i wypytywać co róż kiedy macie Zamiar to naprawić już minął weekend i nic dalej cisza zero odezwów z waszej strony ile to będzie targało !!!!!! I mam nadzieję że zadbacie o swoich klientów i dostaniemy jakiś bonus za ten błąd bo ja zrobiłem wszystko jak należy pieniądze dostaliście prosił bym o odpowiedz konkretnie kiedy dostaniemy i czy będzie z waszej strony jakiś fajny gest że czeka się dłużej na swoje paczki które powinny być już w piątek na koncie
Podłączam się do tematu. Również nie otrzymałem pointsów ani paczek za zakup w preorderze.
About FC 25 Zgłaszanie błędów - Archiwum
Recent Discussions
- 27 days ago
- 28 days ago
- 29 days ago