Forum Discussion

G59_Rinson's avatar
8 months ago

Brak mozliwosci kupowania pilkarzy

Od wczoraj wieczorem nie jestem w stanie kupować żadnych kart. Gdy tylko próbuje licytowac, lub kupic karte wystepuje komunikat "Wystąpił problem z połączeniem z serwerami Football Ultimate Team. Spróbuj ponownie."

Moge grac, wystawiac moich pilkarzy na sprzedaż itp, nie moge tylko kupowac i licytowac.
Kiedy moge spodziewac sie ponownej możliwosci kupowania pilkarzy?
Ten blad wystepuje juz od okolo 20h

Podejrzewam ze moze miec to cos wspolnego z faktem ze licytowalem wiele kart.

2 Replies

Replies have been turned off for this discussion
  • EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    8 months ago

Hej @G59_Rinson 

Czy problem występuje także z poziomu gry? W miarę możliwości przetestuj działanie Rynku na innym urządzeniu oraz z wykorzystaniem innego połączenia internetowego niż dotychczas. 

Dodatkowo, sprawdź czy problem ustąpi po odczekaniu 24h a także w momencie kiedy ustawisz jako aktywny nowy skład (instrukcję i wytyczne z najdzie w poscie TUTAJ).

• Hej @EA_Kalina 
    Ten blad pojawia sie na roznych komputerach, podpiete do róznych łączy internetwoych z roznych miejsc. Nie jest to takze kwestia ani sprzetu ani lacza internetowego.
    Screenshot pochodzi z aplikacji komputerowej EA FC 25. natomiast blad wystepuje zarowno na webapp i w grze. Moge jedynie grac i sprzedawac karty ale nie moge kupic zadnych nowych ani licytowac. Odnosnik niestety w niczym nie pomogl. Napomne jedynie ze przed tym problemem kupowałem/licytowałem wiele takich samych kart. I bład juz trwa od 40h

About FC 25 Zgłaszanie błędów - Archiwum

987 PostsLatest Activity: 7 months ago