Forum Discussion

anamorfe's avatar
9 months ago

Brak zawartości, zaktórą zapłaciłem; Utrata FC points z konta

Produkt: EA SPORTS FC 25
Platforma:PlayStation 5
Podaj na jakiej platformie grasz? Sony PlayStation 5
Jak brzmi Twój gamertag/PSN ID/Switch ID? Anamorfe
W którym trybie miało to miejsce? Ultimate Team™
W jakim trybie? Rivals
Czy możesz wskazać dzień (DD/MM/RRRR), w którym wystąpił błąd? 08/11/2024 oraz 16/11/2024
O której godzinie wystąpił błąd? (GG:MM) odpowiednio 19:15 oraz 3:35
W jakiej strefie czasowej mieszkasz? ECT - GMT + 1:00
Jak często występuje ten problem? 100%
W jaki sposób możemy odtworzyć ten problem? Z pewnością macie dane dotyczące ruchów na moim koncie - zakupy paczek, pobrania FC points
Co się dzieje? 2 niezgodności ze strony EA związane z brakiem zawartości, za która zapłaciłem oraz utratą FC points z konta
Co powinno się stać? 1 sprawa - Zwrot 6000 FC points lub przyznanie 2 paczek z Ikonami 86+ // 2 sprawa - zwrot 1000 FC points lub przyznanie mi paczki, za którą zapłaciłem

1 Niezgodność ze strony EA

Straciłem 1000 Fc points z mojego konta po zakupie paczki, której nie otrzymałem

16.11 koło godziny 3:35 wydałem 1000 Fc points na paczkę "dla ciebie" w aplikacji na telefonie. Pojawiła się informacja "wystąpił błąd". Po ponownym uruchomieniu aplikacji okazało się, że ilość Fc points pomniejszyła się o 1000 a paczka nadal jest do kupienia. Proszę o zwrot moich FC points.

2 Niezgodność ze strony EA

Dnia 8.11. kupiłem 2 paczki (tuż po wypuszczeniu nowego eventu w grze), w której miała się znajdować gwarantowana Ikona 86+, tymczasem otrzymałem w obydwu paczkach tę samą kartę bohatera - Litmanen, co jest po prostu... skandaliczne. W opisie paczki wyraźnie było napisane "plus 1 standard Icon (86 of hoger)".

Proszę o zwrot FC Points w wysokości 6000 lub zwrot pieniędzy wydanych za ich zakup lub przyznanie mi 2 paczek z Ikonami 86+.

Chciałbym zaznaczyć, że utworzyłem zgłoszenie w tej sprawie w 9.11. i zostało ono zamknięte bez rozwiązania problemu, co jest fatalnym podejściem do klienta. Otóż w taki właśnie sposób traci się klientów, ale zdaje się, że EA tego nie rozumie.

Proszę zespół EA o pilne rozwiązanie zgłoszonych przeze mnie nieprawidłowości ze strony EA. W przeciwnym wypadku będę zmuszony się udać do Urzędu Ochrony Konkurencji i Konsumentów, a także do nagłośnienia sprawy w mediach. Posiadam również sporo screenów z rozmów z Botami, do których byłem zmuszany przez EA, mimo że wielokrotnie prosiłem o połączenie z doradcą. Boty, jeśli można tak napisać, posługiwały się językiem polskim zupełnie niezrozumiale (zapewne poprzez translator), wypisując zupełnie nie na temat, zadając dziwne pytania i oczywiście zamykając sprawy bez rozwiązania problemów wynikających z Waszych błędów grze, marnując mnóstwo czasu Konsumentów i zamykają sprawy bez rozwiązania. Oczywiście Boty twierdziły, że są Waszymi doradcami, co w pewnym momencie jednoznacznie obaliłem (mam screeny). Nigdy w życiu nie spotkałem się z takim traktowaniem Konsumenta ze strony żadnej innej firmy.

1 Reply

Replies have been turned off for this discussion
  • Warto dodać, że właśnie zamknięto moje sprawy ze statusem "Rozwiązane" (rzecz jasna nie zostały rozwiązane) i mam brak możliwości dodawania nowych spraw. Jawne łamanie praw konsumenta.

About FC 25 Zgłaszanie błędów - Archiwum

987 PostsLatest Activity: 7 months ago