Forum Discussion

peyo1337's avatar
9 months ago

fc 25 lagging rtx 4060 Ti

Produkt: EA SPORTS FC 25
Platforma:PC
Podaj na jakiej platformie grasz? EA app - PC
Model karty Nvidia lub AMD RTX 4060 Ti
Podaj ilość pamięci RAM w GB 16
W którym trybie miało to miejsce? Ultimate Team™
W jakim trybie? Champions
Który rodzaj wyzwań? Play-off
Czy możesz wskazać dzień (DD/MM/RRRR), w którym wystąpił błąd? 1.11.2024
O której godzinie wystąpił błąd? (GG:MM) 15
W jakiej strefie czasowej mieszkasz? GMT (UTC)
Jak często występuje ten problem? 100%
W jaki sposób możemy odtworzyć ten problem? Pomocy
Co się dzieje? Good morning, I'm writing with a problem I encountered. I have the ultimate version and until today's premiere it was good and now when I play it usually slows down a bit in the middle of the field and the hardware certainly isn't failing because I have an RTX 4060 Ti. Plus a new megaport computer. Someone know's how i can change this?
Co powinno się stać? Pomoc

U need to help me

6 Replies

Replies have been turned off for this discussion
  • A więc jeszcze raz pisze, ponieważ fc 25 laguje mi, występują lagi jakby był delay, dzieje sie to głównie na srodku boiska co uniemożliwia granie na jakimkolwiek poziomie, jest to problem który mam nie tylko ja ale mnóstwo graczy posiadających ta sama karte co ja Geforce Rtx 4060 Ti, inne gry działaja płynnie nawet gry z wiekszymi wymagania sprzętowymi niż fc 25. Jest to problem bardzo irytujący próbowałem juz wszystkiego z róznych poradników, konczac na formacie komputera. Bardzo dziękuje za poświecony czas oraz za ewentualna pomoc. 

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    9 months ago

Dzięki za odpowiedź @peyo1337 

Jeśli możesz nagraj nam proszę filmik obrazujący opisany przez Ciebie problem z widoczną nakładką ekranową kontrolera dostępna w grze. Taki film jeśli będzie za duży by go zamieścić na forum, może przesłać w formie linku do YouTube. 

Prześlij nam również plik DxDiag. 

[Info] Jak wygenerować raport DxDiag

• jest 5000 pytan na forum z tym problemem!! wyglada to zupelnie tak jak to opisałem. Nie wiem juz co mam zrobic, widze ze tu pomocy nie uzyskam

• Siema, udało Ci sie rozwiazac probrem ? Mam ta smaa grafe i ten sam problem

• peyo1337's avatar
    peyo1337
    8 months ago

Nie, nic z tym nie zrobisz dopóki nie wporwadza porządnej optymalizacji...

About FC 25 Zgłaszanie błędów - Archiwum

987 PostsLatest Activity: 6 months ago