Forum Discussion

rayandunn1's avatar
5 months ago

Fc25 Gra Zawiesza się i ścina podczas kazdego meczu i w każdym trybie

Produkt: EA SPORTS FC 25
Platforma:Steam-PC
Podaj na jakiej platformie grasz? Steam - PC
Model karty Nvidia lub AMD NVIDIA GeForce GTX 1070
Podaj ilość pamięci RAM w GB 16
W którym trybie miało to miejsce? Ultimate Team™
W jakim trybie? Rivals
Czy możesz wskazać dzień (DD/MM/RRRR), w którym wystąpił błąd? Każdego dnia gdy gram fc 25 ale ostatnio 08.12.2024
O której godzinie wystąpił błąd? (GG:MM) 19:00
W jakiej strefie czasowej mieszkasz? GMT (UTC)
Jak często występuje ten problem? 100%
W jaki sposób możemy odtworzyć ten problem? Gra powinna przestać się zawieszać i lagować
Co się dzieje? Podczas praktycznie każdego meczu w FC25 zawiesza mi się gra w trakcie meczu po kilkanaście razy na mecz. Mecz zawiesza się na 10-30s po czym trace kontrole nad zawodnikami i wogóle nad czymkolwiek a zawodnicy biegają z 2x większą prędkością. Działo się tak mi już w FC24 ale nie chce grać w kolejną wersje tej odsłony z czymś takim ponieważ przez to przegrywam jakieś 70% meczy. Próbowałem juz: 1.Zmniejszyć wszelakie ustawienia do minimum 2.przeinstalować gre [kilka razy] 3.Sformatowałem Komputer 4. zainstalowałem wszystkie najnowsze sterowniki 5.ustawiłem działanie procesora na zwiększoną wydajność [ 0 rezultatu ] 6.zamykałem wszystkie aplikacje działające w tle 7.Próbowałem odpalić gre w trybie czystego rozruchu 8.Dokładne czyszczenie i odkurzanie PC oraz wymiana pasty na procesorze oraz dodanie dodatkowego chłodzenia. 9. Nie jest to wina internetu ponieważ internet działa bez zarzutu w innych grach . Dodatkowo grałem też na 2 innych dostawcach internetu i tam także występował ten problem. A przypominam że komputer spełnia wymagania minimalne więc nie powinno się tak dziać do tego czasami podczas meczu mam nie małe śćinki a szczegolnie podczas wykonywania rzutów wolnych. Dodam że te same objawy są podczas każdego trybu [ Rivals, scqad battles ,Rush,meczy towarzyskich]
Co powinno się stać? Gra powinna przestać się zawieszać i lagować

Widać na załączonym filmie że po przyjęciu przez zawodnika ekran zawiesza sie na kilka sekund i po chwili mecz się wznawia lecz ja tracę kontrole nad zawodnikami a gra toczy się w przyśpieszonym tempie do momentu aż wyrównam się czasem w grze z przeciwnikiem.

1 Reply

Replies have been turned off for this discussion
  • Mam dokładnie taki sam problem. Nie da się grać. Próbowałem wszystkiego

About FC 25 Zgłaszanie błędów - Archiwum

988 PostsLatest Activity: 4 months ago