Forum Discussion

linox007's avatar
9 months ago

Gra się zawiesza podczas zmian w symulacji

Produkt: EA SPORTS FC 25
Platforma:PlayStation 5
Podaj na jakiej platformie grasz? Sony PlayStation 5
Jak brzmi Twój gamertag/PSN ID/Switch ID? Linox_07_pl
W którym trybie miało to miejsce? Tryb Kariery
W jakim trybie? Kariera Menedżera
Jak często występuje ten problem? 100%
W jaki sposób możemy odtworzyć ten problem? Problem podczas zmian zawodników w symulacji.
Co się dzieje? Zawodnicy zmieniani się bugują i zawieszają grę.
Co powinno się stać?

W trybie symulacji meczu, gdy chce zrobić zmiany to zawodnicy z ławki rezerwowych nie chcą wskoczyć do pierwszego składu, po czym gra przestaje prawidłowo działać i nie można już wyjść z menu zarządzania zespołem. Nie działa przycisk wyjścia. Można jedynie zresetować grę. Po resecie błąd się powtarza, również wtedy gdy stworzyłem nową karierę. 

6 Replies

Replies have been turned off for this discussion
  • FreyzPL's avatar
    FreyzPL
    New Rookie
    9 months ago

Było mnóstwo skarg na to, ode mnie również. Dostałem informację, że zostało to przekazane do zespołu gry który analizuje czemu tak jest, ale nie wiadomo kiedy możemy się spodziewać rozwiązania problemu.

• Też mam z tym problem. W 1 połowie mogę spokojnie wejść w zarządzanie zespołu zrobić zmianę zawaodnika, lecz gdy chce już to samo zrobić w 2 połowie to gra się zawiesza tzn. Nie mogę zmienić zawodnika i wyjść z zarządzania zespołem. Ten problem pojawia mi się i rozgrywanym meczu w karierze i symulacji. Jedynym rozwiązaniem narazie podczas gry symulacji dopóki tego nie naprawią to przechodzenie do widoku taktycznego i robienie szybkich zmian.

• Również mam ten problem (Xbox), występuje on tylko w drugiej połowie i tylko gdy mecz jest symulowany, bądź na początku był, a później wszedłem aby zagrać bądź włączyłem widok taktyczny

About FC 25 Zgłaszanie błędów - Archiwum

987 PostsLatest Activity: 7 months ago