Forum Discussion

Akkop_YT's avatar
10 months ago

Kalibracja obrazu

Produkt: EA SPORTS FC 25
Platforma:PC
Podaj na jakiej platformie grasz? Steam - PC
Model karty Nvidia lub AMD Nvidia GeForce RTX 4060 Ti
Podaj ilość pamięci RAM w GB 48GB
W którym trybie miało to miejsce? Szybki mecz
Jak często występuje ten problem? 100%
W jaki sposób możemy odtworzyć ten problem? Wejście w kalibracja obrazu
Co się dzieje? Witam. Na początku chciałbym wspomnieć, że problem jest we wszystkich trybach i menu, lecz nie ma takiej opcji do wybrania, więc wybrałem szybki mecz. Dzisiaj kiedy wszedłem w moją ulubioną grę jaką jest EA FC 25 zdarzył się straszny problem, ponieważ jasność w grze jest niewyobrażalnie duża. Próbowałem kalibrować obraz w oknie z logiem EA, ale klikając każdy przycisk na padzie nic się nie działo. Proszę o pomoc i dziękuję za odpowiedź.
Co powinno się stać? Zmiana jasności gry

Jasność gry

8 Replies

Replies have been turned off for this discussion
  • EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    10 months ago

Hej @Akkop_YT 

Dzięki za Twój post. Na start usuń Ustawienia osobiste (Konfiguracja> Profil> Usuń) i napraw grę z poziomu EA app. Tworząc nowe Ustawienia osobiste nie zmieniaj nazwy tego pliku.

• @EA_Kalina Patrząc na całą konwersację, która została do mnie wysłana nic nie mogę zrozumieć, ponieważ autor rozwiązania nie posługiwał się poprawną polszczyzną i nie robił poprawnych zdań. Jedyne co zrozumiałem to, że trzeba zmienić odświeżanie na 120hz co nie pomogło. Warto zauważyć, że mam w monitorze ustawione 144hz. Co więcej w innych grach jasność działa normalnie, więc jedyną opcje jaką widzę to zmiana jasności monitora, ale to jest zbyt czasochłonne, żeby z każdym wyjściem z gry zmienić jasność, więc nie wiem co by mogło pomóc bezpośrednio w grze...

About FC 25 Zgłaszanie błędów - Archiwum

987 PostsLatest Activity: 7 months ago