Forum Discussion

Tysqii's avatar
6 months ago

MAGAZYN WBS, STRATA GRYWALNEJ KARTY

Produkt: EA SPORTS FC 25
Platforma:PC
Podaj na jakiej platformie grasz? Steam - PC
Model karty Nvidia lub AMD Karta graficzna Gigabyte Radeon RX 7800 XT GAMING OC 16GB GDDR6 256bit FSR
Podaj ilość pamięci RAM w GB 16
W którym trybie miało to miejsce? Ultimate Team™
W jakim trybie? Wyzwania budowania składu
Czy możesz wskazać dzień (DD/MM/RRRR), w którym wystąpił błąd? 24.09.24
O której godzinie wystąpił błąd? (GG:MM) 19:10
W jakiej strefie czasowej mieszkasz? GMT (UTC)
Jak często występuje ten problem? 100%
W jaki sposób możemy odtworzyć ten problem? efsa
Co się dzieje? Próbowałem wykonać SBC x3 +82. Wrzuciłem do wymaganego składu karty z magazynu duplikatów i parę sztuk z aktywnego klubu. Po próbie akceptacji składu wyskoczył błąd i wyrzuciło mnie do menu. Po zalogowaniu sie ponownie do UT w magazynie duplikatów dalej mam te karty ale znikneły te jakby aktywne. Najwiekszą bolączka jest fakt ze miałem niewymienny duplikat Raphiny z Barcelony. I nie moge go dodać do składu bo w klubie jakby go nie ma ale w magazynie duplikatów widnieje. Wygląda to tak jakby zabrało karty z klubu, zadania nie wykonało ale co najgorsze nie moge uzywac w/w karty. Próbowałem nawet quick sellowac karty z magazynu czyt. Raphinie zeby przywrocic go z szybkiej sprzedazy z fut web ale bezskutecznie. Prosze o szybką pomoc bo jest to karta z pierwszego składu
Co powinno się stać? I tak nic nie zrobicie. Support live nie jest w stanie pomóc. Kpina, gra za 500 zł a z takim czymś nie jestescie w stanie pomoc.

Próbowałem wykonać SBC x3 +82. Wrzuciłem do wymaganego składu karty z magazynu duplikatów i parę sztuk z aktywnego klubu. Po próbie akceptacji składu wyskoczył błąd i wyrzuciło mnie do menu. Po zalogowaniu sie ponownie do UT w magazynie duplikatów dalej mam te karty ale znikneły te jakby aktywne. Najwiekszą bolączka jest fakt ze miałem niewymienny duplikat Raphiny z Barcelony. I nie moge go dodać do składu bo w klubie jakby go nie ma ale w magazynie duplikatów widnieje. Wygląda to tak jakby zabrało karty z klubu, zadania nie wykonało ale co najgorsze nie moge uzywac w/w karty. Próbowałem nawet quick sellowac karty z magazynu czyt. Raphinie zeby przywrocic go z szybkiej sprzedazy z fut web ale bezskutecznie. Prosze o szybką pomoc bo jest to karta z pierwszego składu

1 Reply

Replies have been turned off for this discussion
  • Mam podobny problem, wypadł mi duplikat Kimmisach nie wymienny, chciałem go przepalić w sbc wiec ten z dodanym stylem gry zamieniłem, wszedłem do sbc zrobiłem i pierwszy Kimmish zniknał całkiem...