Forum Discussion

CzeskyBDG's avatar
10 months ago

Nie można wejść do ultimate team

Produkt: EA SPORTS FC 25
Platforma:PlayStation 5
Podaj na jakiej platformie grasz? Sony PlayStation 5
Jak brzmi Twój gamertag/PSN ID/Switch ID? Maciej_BDG
W którym trybie miało to miejsce? Ultimate Team™
W jakim trybie? Kazdym
Czy możesz wskazać dzień (DD/MM/RRRR), w którym wystąpił błąd? 17.10.2024
O której godzinie wystąpił błąd? (GG:MM) 22:00
W jakiej strefie czasowej mieszkasz? ECT - GMT + 1:00
Jak często występuje ten problem? Za każdym razem 
W jaki sposób możemy odtworzyć ten problem? Przy pomocą zgłaszania błędu w PS (rutynowe po wyskoczeniu błędu w grze) wysłałem chyba z milion zgłoszeń.
Co się dzieje? Za każdym razem gdy próbuje wejść do ultimate team, to w grze wyrzuca błąd i gra się zamyka. Niestety dodatkowo przez to, że aplikacja widzi, jakoby moje konto było zalogowane, to w niej również nie mogę nic zrobić…. 
Co powinno się stać? Bardzo proszę o szybkie znalezienie i rozwiązanie problemu. 

8 Replies

Replies have been turned off for this discussion
  • Uruchomiłem również konsole w trybie bezpiecznym i spróbowałem odbudowania bazy danych - niestety to nie pomogło. 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    10 months ago

Hej @CzeskyBDG 

Przejdź do Web App lub Companion i utwórz zupełnie nowy skład. Nie edytuj już istniejącego, ale dodaj do listy składów nowy i ustaw jako aktywny. Usuń także dotychczasowe taktyki i dodaj 1 nową. Zalecam także zmienić obecną formację i stroje zawodników. 

• Nie sprzedawaj zawodników z poprzedniego składu 
    • Do nowego składu nie przypisuj zawodników, którzy byli w poprzednim składzie 
  • CichY133725's avatar
    CichY133725
    Newcomer
    10 months ago

@EA_Kalina Hej,

Sposób działa, lecz gdy chce się przejść znów do głównego składu to wyrzuca z gry jak wcześniej. Jakieś rozwiązania?

• Mam to samo i nie moge zalogowac sie do apki na tel czy web app bo jest komunikat, ze jestem juz zalogowany i musze wejsc na konsole. Niestety nie moge wejsc do ultimate team bo dostaje blad w zalaczniku.Robilem wszystkie instrukcje nawet reset fabryczny konsoli.Dodatkowe info to takie ze mogę zalogowac sie do fc 24 do ultimate team wiec nie jest to problem konsoli a samej fc 25. Co robic???

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    9 months ago

Aby upewnić się, że wszystkie kroki są wykonywane prawidłowo, zajrzyjcie do informacji podanych przez naszego gracza TUTAJ.

About FC 25 Zgłaszanie błędów - Archiwum

987 PostsLatest Activity: 7 months ago