Forum Discussion

Kowal3211's avatar
10 months ago

Problem z lagami

Produkt: EA SPORTS FC 25
Platforma:PC
Podaj na jakiej platformie grasz? Steam - PC
Model karty Nvidia lub AMD NVIDIA GTX 1060 6GB
Podaj ilość pamięci RAM w GB 16
W którym trybie miało to miejsce? Ultimate Team™
W jakim trybie? Rivals
Czy możesz wskazać dzień (DD/MM/RRRR), w którym wystąpił błąd? Od premiery
O której godzinie wystąpił błąd? (GG:MM) 13:20
W jakiej strefie czasowej mieszkasz? GMT (UTC)
Jak często występuje ten problem? 50% - 99%
W jaki sposób możemy odtworzyć ten problem? Filmik
Co się dzieje? Witam mam problem od EA FC25 szukałem wszystkiego co by mogło pomóc czytałem fora widziałem że dosyć sporo osób ma ten problem walczyłem z anti virusem ustawieniami grafiki na wszystkie sposoby i dalej się to dzieje mowa o tak zwanych freezach gry z tego co wyczytałem polega to na tym że jest lag który trwa z 5-10 sekund i nagle nie jestem w stanie reagowac na nic tylko gra przyśpiesza czasami wystarczy dać pauze i to ustępuje ale czasami jest tak że po prostu musze wyjść z gry nie wiem już co robić bo gra wyszła dosłownie przed chwilą jedyne moje przypuszczenie czemu tak jest to za słaby procesor ale dalej spełnia wymagania minimalne może komuś się to udało rozwiązać i by mi pomógł byłbym bardzo wdzięczny Procesor Intel(R) Core(TM) i7-3770 CPU @ 3.40GHz 3.40 GHz Zainstalowana pamięć RAM 16,0 GB
Co powinno się stać? Grać normalnie

zzzzzz

2 Replies

Replies have been turned off for this discussion
  • @Kowal3211 Przerabialem temat w FC24, Rtx 3060 12gb, ryzen 5 2600x, 32 GB RAM, lagi takie że grać się nie da nie ważne czy mininalne czy maks ustawienia, ten sam efekt. Są jakieś poradniki na yt, nawet co do fc24 i rozwiązuje to problem chwilowo potem jest to samo. Przesiadłem się na ps5. Dramat

About FC 25 Zgłaszanie błędów - Archiwum

987 PostsLatest Activity: 6 months ago