Forum Discussion

devosx's avatar
devosx
Rising Rookie
3 months ago

Punkty SP

Jest problem z punktami zadania związane z kariera menadżera,piłkarza są od początku nowego sezonu gotowe tak samo zadania cotygodniowe przez co nie da się wbić XP 

3 Replies

Replies have been turned off for this discussion
  • Produkt: EA SPORTS FC 25
    Platforma:Steam-PC
    Podaj na jakiej platformie grasz? Steam - PC
    Model karty Nvidia lub AMD NVIDIA RTX 4060 Ti
    Podaj ilość pamięci RAM w GB 32
    W którym trybie miało to miejsce? Ultimate Team™
    W jakim trybie? Squad Battles
    Czy możesz wskazać dzień (DD/MM/RRRR), w którym wystąpił błąd? Od 28.11.2024
    O której godzinie wystąpił błąd? (GG:MM) Od 9:00
    W jakiej strefie czasowej mieszkasz? ECT - GMT + 1:00
    Jak często występuje ten problem? 100%
    W jaki sposób możemy odtworzyć ten problem? Chce zrobić zadania w karierze menadżera za które jest w trybie Ultimate Team lecz nie mogę ich zrobić, ponieważ po rozpoczęciu nowego sezonu mam napisane w każdym z tych zadań że je zrobiłem (np. 7/7) a ja w ogóle nie grałem w tren tryb a gdy chcę zrobić to zadanie to się nie zalicza oraz nie otrzymałem punktów doświadczenia za te zadania
    Co się dzieje? Chciałbym zrobić zadania kariery menadżera za które można otrzymać punkty doświadczenia w trybie Ultimate Team jednak że nie mogę ich zrobić ponieważ po rozpoczęciu sezonu w czwartek wyświetla mi się cały czas że wszystkie zadania zrobiłem np. mam napisane że rozegraj 7 meczy i jest 7/7 a ja w ogóle nie grałem w ten tryb i jak chciałem zrobić zadanie to się nie zalicza i nie mogę dostać za to punktów doświadczenia
    Co powinno się stać? Podczas zrobinia zadania powinienem dostać exp w trybie ultimate team

Proszę o pomoc.

• Witam w karierze menadzerskiej i piłkarskiej nie moge zdobyc punktow SP W zadaniach sezonowych rowniez, zadania wyswietlaja sie jako ukonczone natomiast nie byly zrobione Kiedy to naprawicie ?!?!