Forum Discussion

XxRichleyxX's avatar
6 days ago

WirtualneKlubu FC25-Gracze oszukują_rozłączają serwery przy przegranych meczach

Produkt: EA SPORTS FC 25
Platforma:PlayStation 5
Podaj na jakiej platformie grasz? Sony PlayStation 5
Jak brzmi Twój gamertag/PSN ID/Switch ID? XRichleyX
W którym trybie miało to miejsce? Kluby
W jakim trybie? Mecz Klubowy
Jak często występuje ten problem? 50% - 99%
W jaki sposób możemy odtworzyć ten problem? Pograć w wirtualne kluby mecze rankingowe i zobaczyć jak ludzie oszukują przy przegranych meczach.W jakiś sposób rozłączają serwery, robią błąd serwerów przez co jest informacja że mecz oddany walkowerem i w między czasie jest napis błąd serwerów. Wyrzuca do menu głównego i nie zalicza wygranych meczów. Tak ludzie oszukują i nie da się grać.
Co się dzieje? Tak jak napisalem - gracze oszukują w wirtualnych klubach jak przegrywają mecze, jest to nagminne. Jak drużyna przegrywa mecz to wychodzi przed końcem meczu w okolicy np. 89 minuty. W jakiś posob robią tak że jest komunikat o błędzie serwerów i nie zalicza drużynie wygrywającej męczy. Nie da się grac- wczoraj miałem tak 6 razy pod rząd. Najczęściej robią to ludzie grający na PC (crossplay). Ta sytuacja jest nagminna a EA niż z tym nie robi, odechciewa się grać i większość ludzi w ten sposób oszukuje. Wychodzą z męczy w jakiś sposób robią błąd serwerów, lub że jest walkower a później pojawia się błąd serwerów i nie zalicza meczów. Najwięcej graczy robi to z PC ale gracze z konsol też robią to samo. Zróbcie coś z Tym, nie da się grać, ludzie oszukują w ten sposób a EA niż tym nie robi. Ja odkładam grę do szuflady, takich graczy co to robią powinniście zbanować dożywotnie.
Co powinno się stać? Naprawić ten błąd i z monitorować graczy, kluby które tak robią i zbanować ich dożywotnio bez możliwości gry z innymi graczami w FC

Niem mam screena. Wystarczy zagrać kilka meczów w WK i zobaczyć jak goście oszukują.

No RepliesBe the first to reply