Forum Discussion

10 months ago

Wyrzacanie z UT podczas kończenia SBC

Produkt: EA SPORTS FC 25
Platforma:PC
Podaj na jakiej platformie grasz? EA app - PC
Model karty Nvidia lub AMD RTX3060
Podaj ilość pamięci RAM w GB 32GB
W którym trybie miało to miejsce? Ultimate Team™
W jakim trybie? Wyzwania budowania składu
Czy możesz wskazać dzień (DD/MM/RRRR), w którym wystąpił błąd? 01.10.24r.
O której godzinie wystąpił błąd? (GG:MM) 3:00
W jakiej strefie czasowej mieszkasz? EET (ART) - GMT + 2:00
Jak często występuje ten problem? 100%
W jaki sposób możemy odtworzyć ten problem? Próbuję skończyć 2 skład SBC na piłkarza Lo Celso gdy już ułoże odpowiednie wymagania SBC i zfinalizuje SBC wurzuca mnie z UT. Wchodząc ponownie do UT skład do SBC który układałem znika i muszę go ponownie układać. Za każdym razem jak zrobię SBC wyrzuca mnie z UT
Co się dzieje? Próbuję skończyć 2 skład SBC na piłkarza Lo Celso gdy już ułoże odpowiednie wymagania SBC i zfinalizuje SBC wurzuca mnie z UT. Wchodząc ponownie do UT skład do SBC który układałem znika i muszę go ponownie układać. Za każdym razem jak zrobię SBC wyrzuca mnie z UT
Co powinno się stać? Powinno ukończyć sbc i dać paczkę za wykonanie tego sbc

Próbuję skończyć 2 skład SBC na piłkarza Lo Celso gdy już ułoże odpowiednie wymagania SBC i zfinalizuje SBC wurzuca mnie z UT. Wchodząc ponownie do UT skład do SBC który układałem znika i muszę go ponownie układać. Za każdym razem jak zrobię SBC wyrzuca mnie z UT

7 Replies

Replies have been turned off for this discussion
  • EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    10 months ago

Hej @Avatar2500 Czy ten sam błąd pojawia się w aplikacji Web app oraz companion app? 

Sprawdź też czy zawodnicy znajdują się w magazynie duplikatów i daj znać jeśli jest to przyczyną problemu.  

• @EA_Pulsar witam, mam taki sam problem. Ten błąd pojawia się również na aplikacji Web app i companion. Przyczyną jest używanie duplikatów z magazynu, ponieważ ukończyłem 1 wyzwanie o lo celso zawodnikami z klubu i przeszło bez problemu.
  • EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    10 months ago

Dzięki za informacje @Erdzi997 Ten problem został zgłoszony w celu dalszej weryfikacji. Daj znacz czy stworzenie zupełnie nowego składu pomoże rozwiązać problem.  

• @EA_Kalina Stworzenie nowego składu nie pomogło rozwiązać problemu. Zawsze jak dam jakiegoś zawodnika z magazynu duplikatów to po ukończeniu sbc, wyrzuca mnie z UT. Po ponownym wejściu w dane sbc, zbudowany skład znika.
  • Ja mam za każdym razem problem podczas SBC, gdy chcę korzystać z kilku kart z magazynu duplikatów (u mnie nie da się użyć kilku kart). Za każdym razem, gdy chcę użyć tych wadliwych kart wywala mnie z trybu UT (utracono połączenie z serwerami). O dziwo miałem kilka podobnych kart i jednej mogłem użyć, a drugiej już nie (chodzi o kartę 83 Sinclair). Nie mogę wydostać karty 85 Robertsona i 84 Aspas. I właśnie 83 Sinclair. Pewnie jest ich więcej, ale te zauważyłem. Wejście do magazynu duplikatów, wybranie jednej z tych kart powoduje, że nie można już wyjść, ani zapisać postępu, zawsze następuje utrata połączenia z serwerami i menu główne. Do naprawy. PC

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    10 months ago

Obecnie nasze dochodzenie w tej sprawie jest wciąż w trakcie. 

Jak tylko pojawią się nowe informacje zamieścimy je w tym wątku. Dziękujemy za cierpliwość i zrozumienie.

•  Jeśli chcecie sprawdzić informacje na temat nadchodzących aktualizacji gry i poprawek, nad którymi pracuje nasz zespół, sprawdźcie EA SPORTS FC Tracker.

About FC 25 Zgłaszanie błędów - Archiwum

987 PostsLatest Activity: 7 months ago