wyrzuca przez ewolucje
Produkt: EA SPORTS FC 25
Platforma:PlayStation 5
Podaj na jakiej platformie grasz? Sony PlayStation 5 Digital Edition
Jak brzmi Twój gamertag/PSN ID/Switch ID? dredziarz_traps
W którym trybie miało to miejsce? Ultimate Team™
W jakim trybie? Ewolucje
Czy możesz wskazać dzień (DD/MM/RRRR), w którym wystąpił błąd? 23.01.2025
O której godzinie wystąpił błąd? (GG:MM) 23:30
W jakiej strefie czasowej mieszkasz? ECT - GMT + 1:00
Jak często występuje ten problem? 100%
W jaki sposób możemy odtworzyć ten problem? Nie mam pojęcia jak odpowiedzieć na to pytanie. Cały problem jest opisany poniżej.
Co się dzieje? Witam, mam obecnie następujący problem. Miałem problem z tym żeby odebrać końcową ewolucję "Playmaking Protector II", za każdym razem jak wchodziłem w zakładkę ewolucji to byłem wyrzucany kompletnie z gry, ale udało mi się ją odebrać przez webapp. Karta ta była w moim aktywnym składzie, po odebraniu ewolucji przez webapp, wejściu w grę na konsoli i wejściu w zakładkę klub na konsoli zostałem wyrzucony z gry do menu konsoli. Usunąłem ze składu kartę przez webapp i już mogłem wejść do składu na konsoli ale gdy chciałem tę kartę do niego dodać, to zaraz po wejściu w wyszukiwanie kart, znow zostałem wyrzucony. Ewidentnie gra na konsoli nie chce bym zobaczył tę kartę na własne oczy. Probowałem restartu konsoli i routera, i nic to nie dało.
Co powinno się stać? Powinienem po pierwsze, Móc odebrać ewolucję na konsoli; po drugie; móc wejść z kartą w ewolucji w składzie do zakładki "Klub"; po trzecie, móc dodać kartę do aktywnego składu. Wszystko na konsoli rzecz jasna, bo w webapp wszystko działa jak należy.
Produkt: EA SPORTS FC 25
Platforma:PlayStation 5
Podaj na jakiej platformie grasz? Sony PlayStation 5 Digital Edition
Jak brzmi Twój gamertag/PSN ID/Switch ID? dredziarz_traps
W którym trybie miało to miejsce? Ultimate Team™
W jakim trybie? Ewolucje
Czy możesz wskazać dzień (DD/MM/RRRR), w którym wystąpił błąd? 23.01.2025
O której godzinie wystąpił błąd? (GG:MM) 23:30
W jakiej strefie czasowej mieszkasz? ECT - GMT + 1:00
Jak często występuje ten problem? 100%
W jaki sposób możemy odtworzyć ten problem? Nie mam pojęcia jak odpowiedzieć na to pytanie. Cały problem jest opisany poniżej.
Co się dzieje? Witam, mam obecnie następujący problem. Miałem problem z tym żeby odebrać końcową ewolucję "Playmaking Protector II", za każdym razem jak wchodziłem w zakładkę ewolucji to byłem wyrzucany kompletnie z gry, ale udało mi się ją odebrać przez webapp. Karta ta była w moim aktywnym składzie, po odebraniu ewolucji przez webapp, wejściu w grę na konsoli i wejściu w zakładkę klub na konsoli zostałem wyrzucony z gry do menu konsoli. Usunąłem ze składu kartę przez webapp i już mogłem wejść do składu na konsoli ale gdy chciałem tę kartę do niego dodać, to zaraz po wejściu w wyszukiwanie kart, znow zostałem wyrzucony. Ewidentnie gra na konsoli nie chce bym zobaczył tę kartę na własne oczy. Probowałem restartu konsoli i routera, i nic to nie dało.
Co powinno się stać? Powinienem po pierwsze, Móc odebrać ewolucję na konsoli; po drugie; móc wejść z kartą w ewolucji w składzie do zakładki "Klub"; po trzecie, móc dodać kartę do aktywnego składu. Wszystko na konsoli rzecz jasna, bo w webapp wszystko działa jak należy.
Witam, mam obecnie następujący problem. Miałem problem z tym żeby odebrać końcową ewolucję "Playmaking Protector II", za każdym razem jak wchodziłem w zakładkę ewolucji to byłem wyrzucany kompletnie z gry, ale udało mi się ją odebrać przez webapp. Karta ta była w moim aktywnym składzie, po odebraniu ewolucji przez webapp, wejściu w grę na konsoli i wejściu w zakładkę klub na konsoli zostałem wyrzucony z gry do menu konsoli. Usunąłem ze składu kartę przez webapp i już mogłem wejść do składu na konsoli ale gdy chciałem tę kartę do niego dodać, to zaraz po wejściu w wyszukiwanie kart, znow zostałem wyrzucony. Ewidentnie gra na konsoli nie chce bym zobaczył tę kartę na własne oczy. Po próbie wejścia w każdy z trybów gry, i wyświetleniu składu z daną kartą przed wejściem w mecz również byłem wyrzucony z gry do menu głównego konsoli. Probowałem restartu konsoli i routera, i absolutnie nic się nie zmieniło. Co mam robić?
Dodam też, że ten problem pojawia się przy większości płatnych ewolucji, tzn. jeśli takowa jest na pierwszym miejscu na liście ewolucji w zakładce im poświęconej to również jestem wyrzucany z gry po wejściu w tę zakładkę. "Większości" ponieważ np. przy "TOTY Blueprint" taki problem już nie występował. Darmowe ewolucje takiego problemu nie sprawiają w ogóle.
Dołączam wideo pokazujące błąd związany z wyżej wymienioną próbą dodania karty do składu po usunięciu jej z niego przez webapp.